Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Ebay-en is vannak.
Én anno a tékából vittem még. -
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Jhonny06
Nagyon karcsú mobilnetem van most. Még kettőt-hármat beteszek, de hogy bárhová mindet feltöltsem az esélytelen. Talán egy listát összeírok majd, ha van rá igény.
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
-
Eastman
addikt
Íme:
-
Eastman
addikt
52 db eladó filmplakátom van, holnap elviheted. Ha jól emlékszem a Mátrix is itt figyel.
Üdv: Eastman
-
deske76
csendes tag
Üdv!
Ha Budapesti vagy, a Pecsában a Bolhapiacon (szombat-vasárnap) a színpadon van egy srác, általában cowboy kalapban van, nála találsz plakátokat, jó tíz éve tudom már, hogy ezzel foglalkozik, mindig láttam és látom a mai napig, nála találsz plakátokat.
vagy esetleg ha elkapsz egy-két plakátragasztót, vagy kihelyezőt akik a megállókba teszik ki s tőlük kérsz amit akkor épp kitesznek.
Remélem sikerrel jársz.
-
VoidXs
nagyúr
Kanizsán akikapjamarja alapon megy, kirakják a pultra, miután leszedik, aztán fogod, viszed.
-
Jhonny06
veterán
Bemész a moziba és megkérdezed a pénztárnál, hogy van-e eladó vagy elvihető poszter. A durvábbakat szinte azonnal elviszik, sőt, a dolgozók licitálnak rá, tehát az kb. esélytelen, de a kevésbé keresett darabokból biztos marad.
Régebbieket amúgy hardveraprón, pl: [link] [link]
De szerintem bármilyen apróhirdetési oldalon beírod, hogy poszter vagy plakát, 100%, hogy lesz eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged