- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
creation
üzenetére
Az 1.1.7-es gyári ROM trójaival fertőzött több fórum szerint, és magától fel kerül rá mindenféle program a tudtod nélkül, tele reklámokkal. Az 1.1.4-es az ismert utolsó tiszta ROM ilyen szempontból, de sajnos nálunk azzal is befagy a rendszer.
Pofátlan dolog volt az EUStocktól ismét árusítani a készüléket, miközben tudtak a típus használhatatlanságáról (én magam írtam meg nekik, igaz, most a korábbi töredék árán adták, és már nincs is belőle).
Én feladtam a kísérletezgetést, a fogyasztóvédelemhez fordulok, bár tudom, kicsit az esély rá, bármit elérni is. Aki esetleg szintén hasonló cipőben jár, keressen meg privátban, ha többen egyszerre lépünk, talán nagyobb esélyünk lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő