- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Relatív kinek éri meg. Ha PC-s vagy és megvan már, vagy nem akarsz költeni miatta ennyit, akkor úgysem veszed meg. Ha ős-konzolos vagy és érdekel a régi trilógia, esetleg megvetted az előző rész felújítását, akkor meg úgyis megveszi az ember. (Hiszen kurrens genre nem érhető el)
Ez a kiadás inkább a konzolosoknak szól amúgy is szerintem, a PC-s változat csak extra, sokat nem oszt nem szoroz. (Főleg, hogy a legutóbbi hírek szerit online kell lenni majd ahhoz, hogy játszhassunk vele)
-
batman91
őstag
Hát ja, ezt már megszokhattuk volna Activision-től. Én inkább a Black Ops rebootra leszek kíváncsi, hogy ha igazak a pletykák. Mert ha ilyen szintű lesz mint a Modern Warfare 2019 akkor nagyot fog ütni az is. Modern Warfare 2 után az volt a kedvencem. Utána kezdett egyre jobban hanyatlani a széria.
Crytek: Na azért annyira nem nagy eresztés. Igen sokat változott a grafika. De legtöbb dolog inkább hátrányára. Mint az a kiherélt multi förtelem, én ki sem próbáltam azt. Supportal le is szedettem nemrég a játékok, nincs rá szükségem ilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest