- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
A felújítások az esetek többségében arról szólnak, hogy kevés munka sok pénz. Már technikailag az, hogy nem kell sem a történettel foglalkozni, sem dízájnereknek dolgozni, leginkább csak technikai oldalról hozzányúlni is sokkal olcsóbbá teszi a dolgot. Ráadásul szinte biztos, hogy nem is írják az alapoktól újra, így még technikailag sem olyan hatalmas munka mint 0 ról kezdeni.
Vevő meg van azért rá.
Viszont pl ezért nem sok esély van rá, hogy egyszer legyen egy Moh AA vagy RtCW pl Frostbite-ra átírva, ehhez már komoly munka kéne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Relatív kinek éri meg. Ha PC-s vagy és megvan már, vagy nem akarsz költeni miatta ennyit, akkor úgysem veszed meg. Ha ős-konzolos vagy és érdekel a régi trilógia, esetleg megvetted az előző rész felújítását, akkor meg úgyis megveszi az ember. (Hiszen kurrens genre nem érhető el)
Ez a kiadás inkább a konzolosoknak szól amúgy is szerintem, a PC-s változat csak extra, sokat nem oszt nem szoroz. (Főleg, hogy a legutóbbi hírek szerit online kell lenni majd ahhoz, hogy játszhassunk vele)
-
ribizly
veterán
Attól még nem éri meg megvenni újra, ha már megvan valakinek.
Ráadásul egész jól pörög még mindig az MW2 multija. -
batman91
őstag
Hát ja, ezt már megszokhattuk volna Activision-től. Én inkább a Black Ops rebootra leszek kíváncsi, hogy ha igazak a pletykák. Mert ha ilyen szintű lesz mint a Modern Warfare 2019 akkor nagyot fog ütni az is. Modern Warfare 2 után az volt a kedvencem. Utána kezdett egyre jobban hanyatlani a széria.
Crytek: Na azért annyira nem nagy eresztés. Igen sokat változott a grafika. De legtöbb dolog inkább hátrányára. Mint az a kiherélt multi förtelem, én ki sem próbáltam azt. Supportal le is szedettem nemrég a játékok, nincs rá szükségem ilyen formában.
-
-
ribizly
veterán
Teljesen egyetértek. Valószínűleg nem is a PC-sek miatt készültek ezek el, hanem a jelen konzolgenerációra nem jelentek már meg ezek a részek. Így viszont kevés befektetett melóval igen komoly bevételeket lehet betermelni. A játék nem kerül olyan sokba, kapsz mellé néhány kozmetikai cuccot is a multihoz. Aki csak konzolon tolja szerintem simán rászalad.
-
batman91
őstag
Hát ez nem sokat változott. Szerintem tök fölösleges lett a felújítása. Mai napig jól néz ki az eredeti verzió, megállja a helyét. Nekem már a CoD 4 Remastered sem jött be.
-
McW1
tag
PC-re csak 04.30.
oriic #17: Hoppá
-
GodGamer5
addikt
Egynek jó lesz, majd ha lemegy az ára.
-
wjbhbdux
veterán
Cenzúrázott No Russian kerül bele. [link]? vagy ez a német változat angol felirattal?
-
Crytek
nagyúr
Promo gyanánt beleküldhetnák az április humble choice ba az előző remasteredet azt ugyis a multi adja el nem az alap game és lehet hozzá dlc hegyeket venni
9k az annyit tesz hogy 20 év múlva is max 50% offot kap = ez a cod se lesz meg soha eredetibe.. Kár hogy ezek kezében van az a game. Másnál már rég 80-90% offokat kapott volna főleg a670éves részek.. -
kovsol
titán
Nem tudom sírjak vagy nevessek. CoD single player kit mozgat meg komolyan.
-
laceszgamer
addikt
Azért van egy olyan érzésem, hogy ezt nem az alapoktól írták újra, hanem valahogy kicsit az akkori engine-ot tuningolták fel, majd kiderül, hogy miylen lesz a végeredmény holnap.
-
ribizly
veterán
Király. Az egy jó döntés. Ezzel el lehetne így lenni 3+ évig. Én nagyon örülnék, ha nem kellene szegmentálódni, hanem kapnánk sorra a single részeket egy rendszeren belül. Még a multi is működhetne, egy full MW-BO-Ghosts arzenállal, map-okkal, hiszen a loadout-ok engednek ennek teret.
És a legfontosabb: fizetnék is ezért. -
McW1
tag
25 euró a hírportálok szerinti ár, az bizony jelenlegi árfolyamon annyi.
Kár, pedig jó kis nosztalgia lenne
-
Montanaxy
aktív tag
9000 Ft? Hát ez még viccnek is rossz
-
ribizly
veterán
Gondolom az MW2 multi map-ok majd lassanként valamilyen formában ingyé érkeznek.
Ez egy igen jó irány amúgy.Egy Black Ops is jöhetne így. Adná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged