- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatalmas
-
dani3l
őstag
válasz
MaxTorque #41 üzenetére
Kinai tudosok mar biztos kiserleteznek olyan genkezelessel, ami lehetöve teszi, hogy a baranyrol lenyirt gyapju mar rendelkezzen ilyen tulajdonsagokkal. A projekt neve valoszinüsithetöen e-sheep, vagy sheepacitor..
Amugy tök jo, nemsokara nem ugy kell ruhat venni, hogy S/M/L, hanem 5Ah/10Ah/stb..
-
MaxTorque
tag
Vajon egész bárányokkal meg tudják csinálni?
-
Apika
addikt
Érdekes koncepció!
-
Misser
tag
"pamutruhát oxigénmentes kemencében, magas hőfokon kezelve a cellulóz-alapú szálak elektromos töltések tárolására alkalmas aktivált szénszálakká alakulnak"
ha nem is jött át mindenkinek, de ez egyszerűen annyit jelent, hogy elszenesítík a pólót. a cikk a befejező mondatával együtt kb kimeríti az idióta "bulvár" kategóriát. remélem a kommentelők nagyobb részének esett le, mint amennyinek tűnik, hogy vannak.
-
bigrock
addikt
Valószínű, hogy a mostani okostelefonok gyártói titkos kartell szerződést kötöttek a pólógyártókkal. Azért ilyen gyengék a mai akkuteljesítmények, hogy el lehessen minden telefon mellé adni egy komplett váltás ruhát.
-
kymco
veterán
Szerintem így a cikk egy szimpla bulvárhír. Van valóságtartalma, de az alaphírt fel kellett tuningolni, hogy a hírözönben ütőssé váljon. Csak éppen a sok figyelemfelkeltő sallang miatt válik értelmetlenné. Nekem furcsa volt így a hír, hogy megnéztem a naptárat, nincs-e április 1.
-
Abysmal
aktív tag
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nem igazán hinném, hogy ez ha egyszer megvalósul, akkor valóban ruhaként lesz hordható. Nekem úgy tűnik, hogy a póló csak azért lett megemlítve, hogy 1. marketing, 2. így mutatják be, hogy nem kell semmi speckó anyag hozzá. Tulajdonképpen tönkremegy az a póló, amiből ezt az aksit csinálnák, hiszen be kell vágni a kemencébe, az elkészülte után meg ugyanúgy egy oldatban fog úszni, mint a többi, így máris nem lesz az igazi, akár rugalmas lesz, akár nem.
-
XtremLor
őstag
Nem gyenge, ezt megfejelni egy vezetek nelkuli toltovel, es mar rendben is van
-
User°
csendes tag
Aztán egy csapat túrázó aki ilyet hord majd fel tudja tölteni a mobilokat, de az iránytűt nem tudják majd leolvasni
-
törölt tag
Ez nagyon RGB-s...
-
-
FET-MEN
veterán
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
jaja csak minimálisan veszít a kapatásából.
amúgy nagy okosság
-
Dany007
veterán
Az szép!
Ha jól értem akkor ez egy "újabb forradalmi akkumulátor tervezet"? Mert akkor asszem elmentem ezt a cikket is a többi közé. Csak, hogy legyen mit mutogatni 5-6 év múlva
Bár már így is van egy csomó. -
Hobbbyt
őstag
válasz
Brutális eb #17 üzenetére
Esténként meg akció előtt rádugod az ágyra a Bojlert, hogy reggelre legyen meleg víz?
-
Brutális eb
addikt
De jó.
És ha még valaki a reggeli futás közbeni csajszi cickók mozgásenergiáját is ki tudná nyerni....Éljen a környezet tudatosság !
-
achon
aktív tag
ilyenből egy alsógatya és már nem azért fog állni, mert jó nőt láttál, hanem mert túltöltődöttél
lányoknak meg végtelenített vibrációra is alkalmas lesz ...
kérdés mit hová kell csatlakoztatni
-
Ropman
tag
Hát ha tényleg pólónak szánták, akkor már előre félek, így is para mikor a szuper ruháktól / kabátoktól, feltöltődik az emberfia, és az ajtókilincshez közeledvén, az a sok töltés, egy kis szikrában elhagyja a kezet.
-
andris1602
aktív tag
válasz
Oppenheimer #1 üzenetére
amúgy érdekes ötlet.
-
dani3l
őstag
Jolesz ez a sok repanacis buzamokusnak (ha meg divat lesz..), majd menet közben amig dörzsölödik a zacsi, tölti az ajfoont.. -
Recon666
Közösségépítő
Mit ki nem találnak.
-
dani3l
őstag
válasz
Oppenheimer #7 üzenetére
-
Beri78
őstag
vajon ez mennyire lesz káros az emberre?
-
rolii21
aktív tag
Berakod a nadragzsebedbe a telot es tolti
mmmmmm
-
Td48Vii
csendes tag
Felértékelődnek majd az izzadásgátlók, különben agyonvág a pulcsi
-
XP NINJA
őstag
azért egy kanapéból kipróbálnám a telefontöltést
-
Oppenheimer
nagyúr
"Józsi, a te cipőd hány milliamperórás?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest