Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én úgy tudom, nem dőlt meg a rekord, de nem is csodálom, olyan szabályzatot írtak, hogy azt képtelenség lett volna betartani.. Állítólag max 1-2 cm átmérőjű hógolyót lehetett gyúrni meg ehhez hasonló képtelenségek.
(#19) Tomate:
100 tonna körüli mennyiséget hozhattak, úgy tudom egy kamionra 20 tonna körül pakolhatnak hogy még ne legyen a többletsúly miatt plusz költség. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem volt senki ezen a rendezvényen?

(Bár, abból kiindulva, hogy nem született újabb hír a rekord megdöntéséről, arra következtetek, hogy nem igazán sikerült a dolog...)
-
-
-
Darkcica
csendes tag
Én kimentem és hazaküldtek. Lezárták a kapukat, és megköszönték, hogy 45 percig sorban álltam... Csalódott voltam, de nem annyira, mint előttem a kis gyerekek... Az szivszorongató volt.
Jó volt az ötlet, de valahogy nagyon elszúrták... Rossz emlékeim lesznek, de ha ismét megrendezik, ismét megpróbálom, bizva, hogy tanultak ebből a szégyenteljes esetből... -
kihagyhatatlan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
webdeejay
aktív tag
Jól hangzik, de érdemes megnézni a cikk végén lévő linket: http://www.hogolyorekord.hu/. Itt leírják, hogy mi lesz, mivel lehet eljutni a helyig. Egyébként azt írják, hogy a havat garantálják
. -
Konflikt
addikt
erre ki kell menni

-
domi007
őstag
Tiszta betegek vagytok, de azért én is beszállok:
Úgy le fogunk hentelni a haverokkal mindenkit! Egyszerűen a sok hülye camper azt se fogja tudni mit tegyen, amint osztani fogjuk a fejeseket. Pizzát és switchet hozunk!
(jó-jó, tudom beteg vagyok)

-
Z-o-t-y
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mert a T-mobile rendezi, azért írtak róla, szerintem, és egy mobilszolgáltató által rendezett "szabadtéri népi összejövetelről", ahova több ezer ember várható, talán írhat egy mobilkommunikációval foglalkozó oldal, hírszerkesztője

-
Napfénysüti
nagyúr
Ha haverokkal mész akkor meg Team deathmatch lesz
Amúgy ez mennyire ide illő hír ...
-
Timyyy
őstag
Húúúúúúúú, ez mekkora jó lesz!!!!
Megyüüüüüüüüünk!!!!! 
-
Muton
addikt
zsír! már évek óta nem hógolyóztam
amúgy deathmatch lesz? ha igen akkor ki számolja a frageket?
-
Z-o-t-y
tag
ez amúgy tök király( persez reklám az egész)
csak messze az a fránya pest, de van ott jópár cimbi, lehet elmegyünk 
-
rOwLeY
őstag
És hó az honnan lesz?

-
ByB
addikt
Hógolyózni jó, de nem biztos, hogy a műjégpálya jégkásás havával. Lehet, így az egy helyen (egyszerre) pityergés rekordja is meg lesz döntve.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát az nem hógolyó, az amolyan hóporcica, hógyöngyöcske... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megyüüüüüüüüünk!!!!!