- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
úúútálatos
tag
http://www.imate.com/product.aspx?product=ultimate9502&skinid=1
-
Stanley-B.
őstag
Na ez a kijelző
-
törölt tag
na igen, ezt mondom én is. viszont ha nem bíznék meg benne, akkor minek egyáltalán? ahhoz túl drága, hogy csak játsszon vele az ember. meg méretben nekem valahogy a telefonból nem nagyon kéne nagyobb a 6110N-nál, ezért a PDA jellegű dolgok nem nagyon jöhetnek számításba, annyira meg nem kell a GPS, hogy céleszközt vegyek.
de amúgy amiket írtam az egy személyes vélemény, nem akarok én senkivel vitatkozni
-
-
rumos14
nagyúr
válasz parandroid #12 üzenetére
annyit már tudunk a qualcom prociról a htc kaiser alapján, hogy TCPMP alatt videólejátszásban nagyon csúnyán elbukik, a 624mhz-es inteltől fényévekre van.
azért látom, kicsit sajánlod, hogy már nincs melletted az az N560 vannak egész jó kis touchscreen billentyűzet progik, rövid gépelésnél még ok.
én azért tapaztaltok néha belassulásokat az N560-nal is, de ez ugye WM sajátosság... és a 64mb ram sem valami sok. -
rumos14
nagyúr
válasz parandroid #4 üzenetére
de azért a 3,5" az mégiscsak 3,5"... án úgy vagyok vele, hogy 2,8"-en a wvga talán már kevés, de a vga az feleslegesen sok. ilyenkor bosszantó, hogy a WM nem támogat mondjuk 480x320-at.
amúgy ennél a 9502-nékl pont a qwerty a lényeg szal csodálkozom, hogy arról nincs itt kép. továbbá esztétikailag kicsit aránytalan íg ycsukott állapotban, túlságosan lent van a kijelző. -
törölt tag
válasz parandroid #19 üzenetére
igen, elnézést, itt én általánosítottam, bár egy WM-es telefon topicjában vagyunk. tudom, hogy otthon sokkal jobb az iGo, de symbainra nem elérhető, így számomra ez nem alternatíva (bár állítólag a Garmin XT /majdnem?/ ugyanazt a térképet használja, de itt, ahol vagyok egyedül a R66-nek van értelmes lefedettsége, meg talán a Tomtom-nak, de az meg nem használja a belső GPS-t még)
eddigi tapasztalat szerint olyan 5 percnél hamarabb a 6110N nem talál jelet (vagyis azt igen, cska pozíciót nem), ennyi idő alatt meg általában egy hagyományos térképen is eligazodom (ami nem merül le, és ha az utcán rekedsz, akkor még takarózni is lehet vele )
a hangnavigáció tényleg jó lehet. mondjuk nem a szoftver nyelvén levő nevekkel hogy bírkózik meg? (teszem azt egy magyar iGo-val akarsz spanyol, német, vagy lengyel vidéken navigálni) nekem mondjuk még nem volt belőle gondom igazán, bár mivel nincs kocsim, így szinte kizárólag gyalogosan közlekedem, és eddig nem tévedtem el papír térképpel sem, bár az biztos, hogy könnyebb gyalogosan félreállni, és megnézni, hogy hol vagyok. most arról nem is beszélve, hogy egy kihajtott térképen sokkal több dolgot látok egyszerre, mint egy akármilyen mobil eszköz (najó, kivéve a laptopot) kijelzőjén.
a készenléti idő nekem a 6110N-ral olyan 2-3 óra, gps mellett. ez azért nem valami sok, főleg, hogy egy telefonról beszélünk, amit elsősorban telefonálásra szeretne az ember használni. ráadásul ennek a gépnek még elég picike is a kijelzője, egy 2,8"-os darabnál ha folyamatosan megy a világítás, akkor elég hamar lemerülhet.
Integra: mint írtam, nincs iGo-m. a navigációt Shenzhen-ben próbáltam (mert itt, ahol tanulok, a térkép adatbázis alkalmatlan navigációra), R66 segíségével. amikor jelet talált, akkor már jó volt, ott egész tűrhetően navigált, de mire jelet találtam a felhőkarcolók közt, az egy szép bűvészkedés volt néha, nem is kell metróba menni.
egyébként nincs kétség, hogy ki fogja váltani idővel az ilyesfajta navigáció a papír alapút, de jelenlegi tapasztalatok alapján nem bíznám rá a tájékozódásomat. arról nem is beszélve, hogy egy papírtérkép az adott helyről, ahova mész egy jó szuvenír is lehet (én leglaábbis szeretem gyűjtögetni).
(bocsánat, hogy hosszú lett, és lényegében off-topic )
-
Integra
titán
válasz Avicularia #26 üzenetére
na, én ezért se. vga után nem tudok lejjebb adni a kijelzőből
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Avicularia
veterán
jók a tapasztalataim a kaiserrel,szeretem,nagyon jó gép
de csak kompromisszumból vettem meg,eredetileg nem akartam qvga-s gépet,de már nagyon le akartam cserélni a régit,és kompromisszumot kötöttem
egyedül a videólejátszás problémás,de megfelelően konvertált filmet jól lejátszik
viszont telefon hangminősége eddigi pda-s telefonjaim közül messze a legjobb[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz Avicularia #23 üzenetére
miért? mi a tapasztalat a kaiserrel?
két okból nem vettem: nincsen benne vga és gyengének gondoltam a procit benne a tudásához képest.
ja és a harmadik, mert egyszerűen azt gondolom, hogy ha kint lesz az új qualcom proci, akkor kijön vga-val kaiser 2. vagy valami sokkal normálisabb néven mint ez az idióta fritz név.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Avicularia #20 üzenetére
még azt a somyerikszont várd meg szerintem, az se rossz
-
Integra
titán
válasz #16820480 #18 üzenetére
igo? tökéletesen használom rendszeresen németországban és angliában is, gyalog egy hatalmas áldás london belvárosában, fantasztikusan elkalauzol bárhova.
csak tudni kell használni
nincsen gps jel metroban? miért? a papírtérképnek van? vagy az igo gps jel nélkül nem használható? hm.... érdekes.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Avicularia
veterán
Asszem cserélem erre a kaisert
-
parandroid
félisten
válasz #16820480 #18 üzenetére
iGo lefedettsége EU-ban gyakorlatilag bőven elég bármilyen közlekedésre. "Beépített" GPS-ek sebességével semmi gond, kipróbáltam már párat, külső BT egységet is, GPS-es PDA-t is, PNA-t is, ami ugye célszerszám, egyiknél sem éreztem sok különbséget. Talán csak annyi, hogy a gyors processzor jót tesz az útvonaltervezésnek - egy 400MHz fölötti proci már nem játszik vele hosszú másodperceket, mire kitalálja, hogy merre menj, de ennél lassabak talán már csak telefonokban vannak.
A papírt egyáltalán nem kényelmesebb fogatni, egyrészt mert jóval helyigényesebb, másrészt mert nehezebben kezelhető, harmadrészt meg azért, mert richtig mindig azok a helyek kellenek, amik két lap találkozásnál, hajtásánál vannak, és állandóan lapozni kell.
A hangnavigációról meg még nem is beszéltünk, nagy forgalomban igen hasznos tud lenni, főleg ha egyedül vagy, vagy az utasod közli veled, hogy ő bizony rosszul van, ha nem nézhet ki a kocsiból, hanem a térképet kell figyelnie. Ezt már többször megszívtam.
A készenléti idő GPS mellett meg annyira nem is gáz a bekapcsolt BT, nem is beszélve a WiFiről még jobban szívja az akkut. Engem az sokkal jobban zavart, mint a GPS, amit úgyis autóban használtam, ahol meg volt töltőadapter.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
törölt tag
jó, én is használnám, de nem mindenhol van olyan térkép hozzá, ami használható. meg ezek a beépített gps-ek még nem éppen a sebességükről híresek, de gondolom ezt folyamatosan javítják.
meg biztos az is egy probléma, hoyg nem szoktam még meg, kényelmesebb a papít forgatni meg papírtérkép a metróban is van, gps jel meg nincs.a készenléti idő gps mellett meg nagyjából az utolsó ellenérvem, ha kocsiban van az ember, akkor nem nagy baj, de gyalog bizony az.
-
Integra
titán
válasz parandroid #12 üzenetére
ááááá
azt én soha nemi s probáltam, nem volt türelmem hozzá
pötyögtem inkább...
a fusim egy szar, ennyi, bár kétségtelen a sony vga kijelző benne bever bármit, de ez így önmagában kevés.. meg a wifije nagyon erős.
a többit hagyjuk inkább.
majd eladom, remélem még kapok érte majd valamit...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
parandroid
félisten
Nem tudom, de állítólag ezek a qualcom procik más architektúra. Az n560 mindenesetre elsőrangúan működött a VGA kijelzővel is a 624MHz-es Intel procival. Hardver terén imádtam, csak az akkuidejével nem voltam kibékülve, és a billentyűzet hiányzott róla, hogy teljes értékű hordozható mindenesként tudjam használni. A kézírásfelismerést nem bírtam megszokni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdi
veterán
Mindenbe beleteszik a gps -t...
az meg emeli az árát....[ Szerkesztve ]
Fej! Tor! Potroh!
-
Integra
titán
válasz parandroid #4 üzenetére
attól tartok, hogy kevés bele a 400as qualcom
nekem az 520as intel procival annyira lassú a fusi720 hogy iszonyat..
rengeteget levesz a vga kijelző sajnos...
jól néz ki, marhára dögös, meg a tudása sem hagy igazán számomra kívánni valót maga után, de félek, hogy egyszerűen lassú...
na majd a tesztek..
meg ott az a rohadt SE x1 teló is... dettó ugyanez, bár ez az imate azért több asszem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
AS
félisten
# 2,8 hüvelykes, 640x480 képpontos 65 ezer színű TFT érintőkijelző
Nokia ébresztö....Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
parandroid
félisten
De gyönyörű ez a rohadék. És végre valami komolyságban és számítási kapacitásban is megközelíti a FuSi PDA-kat. Már jó ideje, hogy eladtam az N560-at, de még mindig nincs semmi a piacon, ami annál többet tudna. Az a 624MHz-es proci és a 640x480-as kijelző, a WiFi, BT, GPS hatalmasat ütött. Ez meg még + GSM és qwerty bill.
Mondjuk a készenléti és aktív üzemidejére ennek is kíváncsi lennék...
p
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
fain fain..
-
liquidmoon
aktív tag
Nagyon pöpec teccik
-
ThorsHUN
őstag
Ez nagyon hűűűű
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest