- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 és 8T
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magisk
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelancer68
tag
A vmall.eu-tól rendelt dobozban volt egy átlátszó tok.
Én a következő fóliákon, tokokon gondolkozom:IMAK 3D Full Cover Hydrogel Soft Screen Protector
High HD Soft TPU Silicone Layer Anti-Scratch Bubble for 2.5D Screen Protector
MAKAVO Case 360 Matte Skin Fundas Hard Plastic Housing
MAKAVO Cover Soft Silicone Rubber Fundas Carbon Fiber Back Housing
-
Bailey
senior tag
válasz
#10647296 #197 üzenetére
A saját használati szokásaim mellett soha sem éreztem kevésnek a 3 gigát a G8-nál. Ott igazából a Snapdragon 615 volt amit már nagyon gyengén teljesített. A Mediapad M3 tablet teljesítményével teljesen elégedett vagyok, abban pedig Kirin 950 van, 4 GB RAM, nagyobb felbontású kijelzővel. A Honor 9 pedig még hozzá képest is hasít.
-
Bailey
senior tag
válasz
#10647296 #193 üzenetére
Nem volt rajta fólia, pedig igazán rakhattak volna rá ha a P10-re tudtak tenni. Műanyag tok sem volt, pedig a külföldi kicsomagoló videókban az van. A Media Marktban előttem bontották ki a dobozt és nem volt, de ezek szerint az Edigitalnál sincs, úgy látszik az EU-s hoz nem jár.
-
Bailey
senior tag
Nincs tok még sajnos, én Kínából rendeltem végül Nillkint. De ha nem onnan rendelsz, érdemes naponta nézni pl. a Speedshop honlapját. Kijelzővédő üveg volt náluk a honlap szerint, bementem hozzájuk érte. A srác mondta hogy még nincs, de várják. Mondtam, a honlap szerint van, mire megnézte és mondta hogy ezek szerint már megjött. Sajnos az üveg nem volt jó rá, a szélén nem tapadt rá, így nem hoztam el. Viszont mondta hogy a tok is így bármikor jöhet. Sajnos a Nillkin frosted tok pár hónap után hajlamos elrepedni, így a régi telefonnál is volt itthon belőle egy tartalék is, nem kellett várni míg megérkezik. Ha előbb lesz itthon veszek, a másik meg a tartalék lesz. Ha Kínából előbb megjön, akkor meg rendelek még egyet, onnan azért olcsóbb. Most tok nélkül használom még, nincs semmi baja, jó így is a fogása. Persze azért vigyázok rá.
Előtte Huawei G8 volt, a kijelzővédő arra sem ment fel rendesen, így a hátlap védve volt, az előlapon nem volt semmi, de másfél év alatt nem látszik rajta karc. És az is GG3 volt.
-
törölt tag
Azért tényleg fura, hogy boldog boldogtalan csinált már mindenféle gagyi tesztet a H9-ről, itt meg semmi. Lehet hétfő kedden elérhető lesz szolgáltatóknál is.
Nagyon szeretném már elolvasni a mobilarena tesztet, véleményeket, összehasonlítást.
Kérlek tegyétek fel a hétvégére!!! -
Helltak
őstag
Valaki tud Magyarországon olyan helyet, ahol lehet már kapni hozzá tokot?
Edigitálban vettem, nem volt hozzá átlátszó műanyag tok :/
Használni is alig merem így.. Rengeteget kerestem, de mindenhol hetek múlva lesz csak. -
Re-Tech
aktív tag
GSMArena fotó összehasonlító oldalt nézte itt valaki? Én úgy látom, hogy a H8 sokkal élesebb képeket lőtt bármilyen fényviszony között, mint a H9.
-
Charles9
csendes tag
Huawei Honor 9 vs OnePlus 5 vs Xiaomi Mi6[link]
-
Aryon87
félisten
válasz
#10647296 #175 üzenetére
Na igen, az nekem is feltűntm hogy hiába az 5.7col kijelző, ha jóval kisebbnek érződik. Sebaj, rossz szavam nem lehet rá, de ott van az a kis felbújtó, hogy valami hiányzik belőle. Ezért ment el.
Remélem az U11 be fog vállni, aztán ha sikerül, összehozom a H9-et is.
Nyomkodtam, csináltam vele képet is, az az 5 perc elég volt hozzá. Csak a lehetőségek nem jöttek össze, de kiokoskodom én azt -
törölt tag
Itt is írtam a 120. hozzászólásban, nem jött be az egész készülék. A navi gombok engem idegesítenek, M3-on se használom. G6 2:1-es képarányát 5.2-es kijelzőre kicsinyítette. Youtubenál fekete sáv 2 oldalt. Sokat használtam P10-et és nagyon kényelmes nekem. Sose gondoltam, kisebb képernyőméret kell de kényelmesebb. H9 meg tetszik és kész, na meg a láthatalan navigombok.
Jöhet -
Aryon87
félisten
válasz
Funthomi #171 üzenetére
Ez lett volna ha most a napokban bekerült volna a Telenorhoz. Közeleg a nyaralás ideje, ki kell ismernem a telefont is addigra fotózás terén..
HTC U11 lett végül.Murphy atyánk tuti becumiztat, mert sanda gyanúm hogy e hónap utolsó hetében a telenor polcaira kerül a telefon. Na akkor fogok agyf.... kapni..
-
fpatrik17
senior tag
Mobilarenas teszt mikorra várható?
-
Gaborz1
senior tag
Tudtok arról valamit hogy pl a német MediaMarkt-os beszerzésű telefonokra itthon is érvényesíthető a garancia?
-
Aryon87
félisten
-
Funthomi
aktív tag
válasz
ThorsHUN #158 üzenetére
Nem feltétlen mondanám, hogy rosszabb a kamerája, mint az OP5-nek. Hozzáteszem én csak a tesztvideók stb. alapján mondom ezt, de élőben nem teszteltem egyiket sem. Gyorsaságban az OP5 tuti jobb, ami nálam kérdés, hogy kell-e a nagyobb kijelző és a stock android. Az EMUI-t nagyon szeretem. Hallottam olyat, hogy szokott lenni promó akció az új telóknál is, azt ki kellene fogni
-
ThorsHUN
őstag
A telo iszonyat szep. A H8at odaveri nagyon. Ellenben csak kirin 960 van benne, nem snapi 835, a fenykepezoje gyengebb mint a one+ 5nek.
A mi6nak dinamikaban odaver de elessegben... low ligtban nem.
Uzemido nem kiemelkedo (a trioban a leggyengebb). Van b20 es van 3,5es fules. 123ert jo vetel lenne. 155-ert kizart. Sok -
Aryon87
félisten
Itt van 2 képtípus amit az MM-ben nyomtam összehasonlításképp.
Számomra meggyőzőtt. Nem esett a Mat9 és P10 csapdájába, megtartotta a elődje kameraszoftverét és algoritmusát, amit külön dicsérendőnek tartok.
Nagyon várom ezt a telefont a szolgáltatói kínálatba, de lehet élni fogok a MM áruhitel opciójával. -
Aryon87
félisten
válasz
Funthomi #155 üzenetére
Passz. Nalam a telefon full huvos volt, pedig ugye azon a demo video is fut.
Se akadas, se gondolkodast nem tapasztaltam. Kijelzoben elesebb mint a H8, a beallitasoknal a menufeliratok is eroteljesebbek. A feher mintha feherebb lenne.
Markansabb a megjelenese, meretben kb 1mm-el magasabb, vastagsagban nem ereztem elterest. Formavilag szinten masabb, jobb lett, a hatlapon tapasztalhato leginkabb. Latszolag jobban kezresimul, ez ugye a lopasgatlo miatt nem igazan tesztelheto. Akarhogy nezem, a P10 egy jatektelefon mellette.
Egy biztos, valamilyen modon beszerzem meg ebben a honapban. -
Funthomi
aktív tag
Én azért próbálok ebben az árkategóriában maradni
Olvastam tegnap gsmarena tesztet a H9-ről, azt írták, hogy ár/érték arányban jobb a H9 az OP5-nél, de ha a hazai árakat nézzük, annyival nem olcsóbb ez sem.
Sikerült ma a Best Byte-ban megfogdosni a H9-cet, de félsiker volt, mivel a lezárt képernyőn ottani segítséggel sem sikerült túljutni, így a kamerát tudtam csak nézegetni vmennyire. Azonban a használat során melegedett a telefon, nem tudom, hogy azért, mert menet közben töltődött is (lopásgátló miatt) vagy mert a kamera ennyire melegíti -
Aryon87
félisten
Mediamarktban ki van rakva a H9.
Europarkban a szurke van kint, a mamutban is van.
BB bank aruhitel van ra 36 honapra 5k, 24 honapra 9k.
Teljes ara 155k.
Szerencsem volt, mellette volt a H8 is, igy egymas melle tudtam oket tenni:Bocs a maszatos feluletert, nem mertem nagyon piszmogni veluk, csodalom hogy nem szoltak ram..
Engem tovabbra is megvett a telefon, ahogy elso pillanatban is meglattam a hirekben -
elin
tag
válasz
fpatrik17 #138 üzenetére
A 4/64-es verzió a német Media Markt-ban 132e Ft és itt is van a 30€-s kedvezmény.
Eszem megáll a magyar kereskedelmen.... -
Aryon87
félisten
válasz
freelancer68 #147 üzenetére
-
freelancer68
tag
Brüsszelben van most, hétfő estére ér ide elvileg.
Departed Facility in BRUSSELS -BELGIUM
Sign up for shipment notifications
Saturday, July 08, 2017 at 17:16Origin Service Area:
EINDHOVEN - TILBURG - NETHERLANDS, THE
Destination Service Area:
BUDAPEST - Budapest - HUNGARY
Estimated Delivery:
Monday, July 10, 2017
By End of Day -
Aryon87
félisten
Na, valakinek van ma' Honor 9?
Tesztkepeket kernek tole mielobb! -
freelancer68
tag
-
fpatrik17
senior tag
válasz
freelancer68 #143 üzenetére
Azt sejtettem jómagam is, bocsi ha lemaradt (elrettentő példának szántam, de legalább kapható)
-
-
fpatrik17
senior tag
válasz
H.Istvan25 #137 üzenetére
Szerintem ez a Honor 9 125-130k körül lesz best buy maximum, de várjuk meg a tesztet. Jelenleg 2 év gyári garral P10 147 ezer jó magyar forint (ami 200k-n nyitott). Ha a H9 beesik 120k környékére, ami pl. egy Mobilcorner szintű webshopnál pár héten belül teljesen elképzelhető, instant buy lesz nálam
+: Soha nem volt még Huawei telefonom, de ha ésszerűen akar az ember telefont venni (szerény véleményem szerint), nagyon odapirítanak a konkurenciának az elmúlt 1-2 évben.
Szerk.:
Potyognak befele a webshopos ajánlatok is.
-
H.Istvan25
senior tag
Mától kapható 155 ezerért. Ennyiért teljesen korrekt, ismét egy ár-érték arány bajnok Honor. Ha elég lenne nekem az 5,2 col akkor ezt venném
-
fpatrik17
senior tag
Jelenleg egy pókhálós Redmi Note 3 Pro-m van, azért is vártam nagyon.
Nehezen, de várok még pár hetet, addigra meglesznek az első updatek meg picit beállnak az árak, aztán eldöntöm melyik legyen a OP5, P10, Honor 9, Honor 8 kvartettből.Jelenleg a 8-as tűnik ár/értékben a leg"ésszerűbbnek", de ezt a fránya mobilarénás tesztet megvárom a 9-esről.
Van még valaki esetleg hasonló cipőben telefonfronton, mint jómagam?
-
törölt tag
válasz
freelancer68 #130 üzenetére
Hűha!!!
Várjuk a beszámolót, meg 1-2 képet. Band 3-ról is
-
freelancer68
tag
Megrendeltem a vmall.eu-ról (shipped).
Honor 9 + Free Blue Band 3 (Sapphire Blue, 64GB, WEU) szállítási díjjal €456.12 (141K HUF) -
törölt tag
T-nél 157 a P10 elég sok mindenben alulmarad a H9. A 155 ezer érte ilyen formában nagyon sok. Tényleg 130 körül kellene nyitnia
-
törölt tag
Teszt. [link]
-
brainticket
aktív tag
van az olcsóbban is: https://geizhals.at/honor-9-64gb-4gb-grau-a1646165.html
-
törölt tag
válasz
freelancer68 #124 üzenetére
Remek, akkor lassan a többi is árulni fogja
-
freelancer68
tag
Itt 144 460 Ft
-
Jonny99
tag
válasz
ADAM1337 #114 üzenetére
Hát nagyon filózom rajta. A G6 és Honor 9 között variálok, de a G6 nem győzőtt meg. Egyenlőre még összehasonlítani se tudták, így nem igazán látni a különbséget.
Ami a H9 mellett szól a dupla tárhely a G6-hoz képest, valamint a bitang erős proci. Méretben nem hinném, hogy nagy különbség van a kettő között, ott a G6 5,7-es kijelzője nagyon adja, ráadásul vízálló.
Hmm nem tudom még eldönteni, de jelenleg a Honorhoz jobban húz a szívem, mert valahogy alakra jobban bejön. -
törölt tag
Ha nem a héten, a jövőhéten tuti kapható lesz.
-
Diák66
őstag
Mikorra várható a teszt a készülékről? Amúgy találkozott már vele valaki üzletben, vagy hazai webáruházban?
-
Jonny99
tag
Köszi a válaszokat. Akkor egyenlőre ez továbbra is kérdéses. Lehet bemegyek valamelyik Telekomba és megkérdezem
biztos népszerű leszek.
-
Z.É.T.
őstag
Vagy nem.
-
Jonny99
tag
Sziasztok
Nagyon tetszik ez a telefon, feleségemnek H8-a van és emiatt gondoltam hogy veszek egyet magamnak mivel az is nagyon ütős készülék. Az ára kicsit húzós, de ha továbbra is függetlenül lehet kapni a szolgáltatóknál (mint anno a Honor 6-ot) biztos hogy veszek egyet. Nincs valami infótok arról hogy mostanság raknak-e sim lock-ot a Honorokra?
Üdv
-
válasz
tobias88888 #105 üzenetére
Én csak összehasonlító teszteket néztem, fotókkal alátámasztva. Hogy azokon esetleg mit variáltak, nem tudhatjuk. P10, I7 és OP5. Hol ez volt jobb, hol az; összességében az OP5 jött ki elsőnek.
De ez végső soron teljesen off; csak az árazás miatt kezdtem bele. 150k-ért megnézem, mire adom ki. Itt zászlóshajók fityegnek már. -
tobias88888
őstag
válasz
RetepNyaraB #103 üzenetére
Amúgy pont a kameráját szapulják a OnePlus 5-nak is...
-
tobias88888
őstag
válasz
RetepNyaraB #103 üzenetére
Hát, nekem a Honor jobban tetszik ezzel a hátlappal és ami nem utolsó szempont: egy kézzel is lehet használni. Viszont én olcsóbb árazásra számítottam mert a 4 gigás verzióról nettó 88 ezret írtak még. Így még a Honor 8 Pro is jobban megéri talán.
Jöhetnének már a tesztek
-
válasz
tobias88888 #102 üzenetére
Speciel kamerában elég egyértelműen az OP5 vezet, néha még a szifon7-nél is jobb, de legalább is egy szint.
Amihez hozzájön a szabadon nyitható bootloader és innentől nekem egyértelmű, ha lenne pénzem. De nincs -
tobias88888
őstag
Kicsit a Honor 9 felé billen a mérleg, de még mindig nem sikerült döntenem. Jó lenne ha kijönne már egy teszt, mert nagyon fej fej mellett van a Honor 8 Pro-val és a OnePlus 5-al
-
tibcsi0407
félisten
válasz
7Heads Drago #100 üzenetére
Linkeltem a kínai oldalát a Honornak, ahol le van írva. Le is írtam ott, hogy mi van ott, szóval nem találgatásokról van itt szó. Nem dual-active, ilyen egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- EAFC 25
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kés topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest