- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
válasz
tomboy0013 #21 üzenetére
nagyon tudom ajánlani. én egy 4a-t használok, mai mércével mérve már kifejezetten gyenge processzorral (sd730g) is teljesen smooth, villámgyors és akadásmentes. kamerája zseni, üzemideje is rendben, bő egy éve használom de továbbra sem tudok belekötni
-
Wesiz
tag
válasz
elfelejtette #12 üzenetére
hardverapron és fb-on pixel csoportban lesz érdemes nézelődj, az alza brutál lehúzósan fogja árulni de aki külföldről hozza be azzal jársz majd a legjobban
-
Wesiz
tag
mai napig első telóként volt használva?
mindenesetre nem semmi hogy még mindig használatban, respekt.
ha nem írod le sose gondoltam volna hogy valamiben is visszalépés lehet a 6a, de tapasztalataim alapján, a pixelsűrűségbeli különbségeket ilyen számoknál már tényleg nem lehet észrevenni, gorilla glassból tényleg illene erősíteni de remélhetőleg nem fogod összetörnidurva hogy a google is milyen jól optimalizál, én 4a-t használok sd730g-vel ami a 2020-as megjelenésekor is középkategóriás chipnek számított (ma már inkább alsó-középkategória) és mégis mai napig villámgyors a telefon, semmi okom a cserére.
én megvárom a 7a-t, egész biztos hogy nem váltok másra mert mert ezek az a szériás pixelek brutál jól el lettek találva. villámgyors telefonok zseniális kamerával és hosszú szoftverfrissítéssel, pont amire nekem szükségem van egy telefonban, a megapixelháborút, benchmark teszteket és képfrissítés versenyt meghagyom másoknak 2-3szoros áron
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest