- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
Az üzemideje borzalmas, talán a mai telefonoknál már ez a normális de én a 4 éves p20-hoz tudom hasonlítani, 60 hz-en, kikapcsolt 5g-vel, minden hardver energiatakarékosva állítva ugyanynnit merült 1 nap alatt mint a p20, így egy lazább napot, amikor mondjuk dolgozok, ritkán nyúlok telefonhoz pont kibírnak, de egy aktívabb napot már nem, sztem ez ultragáz, a p20-ban egy 4 éves 3400 mAh-s akksi van, a z8 zsírúj 4000mAH...
Ezen felül zavart még a készülék komfortérzete, hozzáteszem az összes ,mai telefon amit ki tudtam próbálni mediamarktban, alzában, meg hasonló helyekn kb ezt hozza, de a p20-hoz képest nekem nagyon kellemetlen volt valamiért, a súlyeloszlás, meg úgy az egész fogása, persze ez nem lenne válóok, vszleg megszoktam volna.
De ami miatt végül könnyen döntöttem amellett, hogy visszavisdzem az az, hogy eygszercsak eltűntek az ikonjaim, nem lett elnyomkodva semmi, és ezutan csak play áruházból tudtam elindítani az alkalmazásokat, ekkor nyomtam egy gyári visszaállítást és visszatettem a dobozábaeszembe nem jutott megoldani ezt a problémát (vszleg nem lett volna anniyra nehéz)
Úgy döntöttem maradok huawei volalon egy p30-al még elleszek pár évig, addigra talán lesz méltó utódjaA pixelek pl kifejezetten tetszenek, de most elment a kedvem a kíséreltezéstől
-
Cannabis7
senior tag
válasz
bigmasterg #4 üzenetére
Engem az nem zavar, a 18 W töltés inkább, jó lenne legalább 30, nekem gyakran jól jön, ha gyorsan bele lehet pumpalni egy fél napnyi energiát
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest