- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerejoe
tag
Hali.Az lenne a kérdésem hogy a miui 8 is csak frissítésnek számít,és elég a letöltött zip-et átnevezni update-nek,vagy változtatás nélkül recovery alól kell felrakni,bocs ha ostoba a kérdés de én még nem próbálkztam a 8 al,és nem akarok téglát
köszi a válaszokat előre is.Ui:Jelenleg a 6.5.5 van fent.
-
gerejoe
tag
Hali.Lenne egy olyan kérdésem hogy ma raktam fel a legújabb multis romot azóta megjelent egy második biztonság nevű app ikon,egy android robot az ikonja ha megpróbálom ki törölni közli velem hogy nincs feltelepítve az app igy nincs mit törölnie de az ikon továbbra is ott marad,sztetek vhogy lehet onnan tötölni az ikont?Amúgy appon belül 1.2 jelöli a verzió számot de nincs alatta semmi tartalom.
-
gerejoe
tag
Urak az megoldható valahogy,hogy sd kártyára telepítse a dolgokat főleg a nagy tárhely igényű játékokat,és onnan működtesse mert így nem sok értelme van a bővíthetőségnek ha csak a belső tárhelyről indítja a telepítéseket.Bocs ha már volt ez kérdés.
-
gerejoe
tag
Hali urak.Lenne egy buta kérdésem mert nem vagyok biztos magamban,ha majd valamikor ki jön a magyar rom és a gyári updaterrel felrakom akkor megmaradnak az előre felrakott appok,meg játék mentések vagy ledarál mindent,csak azért nem vagyok biztos benne mert ugye ez nem flash csak update.Válaszokat előre is köszi.
-
gerejoe
tag
Hali.Abban tudnátok segíteni hogyha külső sd-re telepítek obb mappába játékot ott nem ismeri fel csak a belsőn,erre van valami megoldás?A régi telóm simán kezelte külsőröl is a játékokat.
-
gerejoe
tag
No végre valahára siker fent van az új rom minden megjavult van imei,nem fagy ki,észleli a sim-et.Öröm
-
gerejoe
tag
Na kiprobáltam egy micro sim-el még csak nem is látja,hát jól indul a pályafutása remélem ha sikerül rom ot cserélni minden helyre áll mert eddig csak egy darab papir nehezék:
-
gerejoe
tag
Nem akar ez össze jönni felraktam sd.re a frissen be linkelt rom-ot átneveztem updater.zip-re miui recovery elindit cache törölve rá nyomok az updated zip re és ki irja rá hogy corrupted zip fájl ááá belsöre meg az istennek nem tudom fel rakni mert a pc sehogy nem akarja leérzékelni.
-
gerejoe
tag
Másnál is volt ez a folyamatos 2-3 percenkénti rendszer lefagyás?Azért ez elég elszomorító egy vadonatúj készüléknél
-
gerejoe
tag
PLs help me.Már ott elakadtam hogy a letöltött ROM-ot nem tudom felrakni a telóra mert a pc nem akarja felismerni a telót,usb debug be kapcsolva.Ha be megyek saját gépbe a redmi note 2 név mellett egy fényképezőgép ikon van.És kb 2-3 percenként lefagy a készülék ugy hogy ujra kell indítani.
Nem jól indul a dolog.
-
gerejoe
tag
Duliee neked is a chronopost-al küldték,mert nekem ma adták fel rajtuk keresztül,ha jól látom ez valami francia érdekeltségű posta lehet.
-
gerejoe
tag
Duliee,így hogy megjött a teló végül is mennyi idő telt el a megrendeléstől számítva a kézhez kapásig?Nekem most jár 5.ik napnál de még TN-t se kaptam
Csak azért kérdezlek téged mert ha minden igaz ugyan onnan jönne mint a tied.
-
gerejoe
tag
Duliee,kb hány nap mire kapsz az oppotol TN-t,és el indul a csomag,most vagyok a 4.napnál eddig semmi nem történt.Válszodnak előre is köszi.Üdv.
-
gerejoe
tag
No berendelve ez a szépség oppomart-ról Eu shippingel remélem ép bőrrel megérkezik sallang fizetni való nélkül.Valaki rendelt már tőlük,hogy valóban tartják e a be igért 8-12 napos határidőt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest