- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Milestone2 #6083 üzenetére
Na kíváncsi vagyok mit fejlesztenek megint...:
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Baloo27 #6082 üzenetére
Hát azt most nem tanácsolnám, sőt semmilyen emberi kapcsolatra nem vagyok alkalmas jelen pillanatban, mert lebetegedtem mint állat. Szóval ha nem akarsz Te is táppénzre menni, akkor még nem mutatod meg a tokot.
Egyébként a készülék is meg a tok is érdekelne élőben hogy hogyan is néz ki...mert még nem volt szerencséme megtekinteni csak képeken. -
Ezekiel Ston
senior tag
Azért az ilyen problémákat valahogy össze kéne gyúrni egy összefoglalós szösszenetekbe, akku, értesítések stb hibákat és akik találtak rá megoldást azokat letesztelve berakni oda.
Nem offolni vagy utasítani írtam ki ezt amit írtam, csak úgy mint leendő note 2 tulaj...mert tuti az lesz hogy megveszem, legyalulom, aztán keresem majd ezerrel a hibák helyét...Vagy nem -
Ezekiel Ston
senior tag
-
Ezekiel Ston
senior tag
Igen, ez a másik része a dolognak...De szerencsére még ez nekem odébb van, addig lehet a honor is kidob egy még frankóbb akciót, (talán honor 5) és akkor hagyom a sziámit
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
WhiteWalker #5337 üzenetére
Annyira nem reagálom túl, mert ha belegondolsz nem két forintot fizetsz a beszállításért az államnak, plusz vámot se...Igen, tudom milyen jó készülékről beszélünk, és igen, tudom mit tud, stb stb. De ha lehet extra olcsón ugyanazt a készüléket akkor miért ne kérdezzek utána?
Apropó...Ha már óccsóságItt ugye 175$ a note 2 32GB-os széria.
Azonban ha nézem a Geekbuyingot ott 199$ ugyanaz....szóval nem, nem két forintról beszélgetünk.
Viszont hogy melyik az olcsóbb? Ez pont hogy a szállítás módjától függ, ezért is kérdeztem meg, hogy ez eu-n belül szállít-é vagy hogyan. Köszönöm.Sajnálom ha számodra ez túlvariálás. Majd eccer én is jól keresek. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
tuningtomi #4826 üzenetére
A biztosítás az sose árt ha van rá...Én is tuti kötnék ha rendelném, de még várok picit.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
eustock #4589 üzenetére
Sajna nem 4-8k a különbség. Többségünk ráadásul meg sem engedheti magának hogy cégre vásároljon, de ha azt mondod, hogy meg lehet venni tőletek úgy nettó áron garival mindennel a készüléket ahogy mondod én mint magánszemély akkor már érdekel a dolog. Egyéb esetben nem, mert az a 15k az 15k magyar huf forint és itthon minden többe kerül. Megértem én az üzletpolitikát meg stratégiát, tényleg itthon Ti adjátok legjobb áron magyar garival, de szerintem ilyen off témát ne dobj be, hogy "akárki megveheti nettó áron" mert ez nem így van. De ha tévedek akkor bocs, már rendelem is 49k-ért tőletek magánszemélyként...egyéb esetben meg sorry, de inkább a kicsi kínaiaktól rendelem meg a prime-ot és még úgy is jobban járok.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Szerintetek ha egy prime-ot rendelnék akkor melyik honlapról érdemesebb rendelni?
Geekbuying
vagy
Gearbest-ről? -
Ezekiel Ston
senior tag
Honnan érdemes most rendelni ilyen telefont? Láttam aliexpressen is hogy akciózzák, de akció nélkül a geekbuy-on is hasonló az ára 43k...valaki tud tanácsot adni? Aliról meg geekbuyról nem rendeltem még, de ebayról szoktam..ott meg nincs ennyiér...
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Integrator #4172 üzenetére
Összefoglalót olvasd el Te is...sztem..
Ott van benne:
"Note 2 FDD: 2015051 - MT6795M 2 GHz SoC 700 MHz vagy 550 MHz GPU - ezen megy a vita
Note 2 TD: 2015052 - MT6795M 2 GHz Soc 550 MHz GPU" -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
gamegod #3752 üzenetére
skyline_r33 Köszönöm, egy ilyesmi válaszra is vártam már.
Így nem vesztem el a hitem én sem...gamegod hát hogy a francba ne ismernélek onnan...ezek szerint Te is ilyet vettél?
Te is ismersz engem, hogy szeretem én is merni a készülékem és annak minden pontját program szintjén, de egy olyan romra vágyom ami tuti tuti jó mindenben, úgy hogy használható, nem fagy stb stb...ez a miuinál helyén volt/van szerencsére, és mikor megláttam a note 2-t már nagyon tetszik a kis dög, így valószínű én is beváltom magam egy ilyenre...már csak lóvét kell rá gyűjteni. -
Ezekiel Ston
senior tag
Tiszteletem az uraknak (és hölgyeknek, ha vannak).
A közeljövőben szeretnék én is egy ilyen készülékbe beruházni.
Jelen pillanatban honor 3c-t használok amit imádok, könnyű kezelhetőség, stb meg minden amire nekem kell tudja, viszont szemezgetek ezzel a xiaomival mert gyors, szép nagyobb jobb kijelző meg ilyenek.
Amit én használok egy készüléken és elvárásom, hogy tökéletesen tudja futtatni és ne akadjon meg semmi ilyenek a következőek:
Hívás, sms -alap
Böngészés neten -alap
gmail, live.com fiók használat
wazee napi használat
Whatsapp, Viber napi használat
ritkán fényképezés
Dungeon hunter 5 napi használat
minimum 1 nap aktív használat mindezekkel amiket írtam fentebb.
A romozgatásokat már meg untam még a samsungos időszakomban.
A honor 3c-hez se tettem sok romot fel, de kitanultam ától zéig annak is az összes mókolását (lásd honor 3c topik)
Szóval a lényeg: Stabil, extra stabil rendszer az elvárásom.
Mindig időben érkezzenek meg az üzeneteim, leveleim a készülékemre.
Tudja a navigációt tökéletesen kezelni.
Tehát általános felhasználásra ez a note 2 tuti jó lenen -e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest