- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
@29 - ő nem tudom, i5 4440-el nem miattam lassul be a játék én akkor szoktam beesni -1 -2-re amikor 4-500 repülő egymásba kap. ha majd én lezsek a leglassabb kipróbálom működik e még core maximizer.
@26 - megnéztem videót, jónak tűnik de faf-nak jobb a grafikája és az is fontos. (nekem)
-
butch3r
senior tag
magok száma sajnos nem számít neki. egyedül a single thread teljesítmény, abban meg phenom-ok nem túl acélosak.
aztán ha ajátékban bárkinek gyengébb procija van ami nem bírja annyira a mid-late game csatákat akkor mindekinél belassul, mert sim speed a meccsben résztvevők leglassabb procijához "alkalmazkodik". Mostanában sok olyan host van aki csak 300-as cpu score alatt enged játékosokat be így eg ynagy pályán is -1, -2-nél lejebb riktán esik a tempó ami nem vészes (kb 1óra real timeból lesz 1.15-1.30 óra de alig észrevehető).
adj neki esélyt újra, hátha
-
butch3r
senior tag
válasz
cskamacska #21 üzenetére
ehhez vedd hozzá, hogy FAF-on meg napi 800-900-an játszanak vele (supcom fa-val)
-
butch3r
senior tag
Nem játszottam PA-val, egyszerűen már a videók alapján láttam, hogy nem az amit keresek.
Ahogy Chrys és CPT.Pirk is írta én olyat szeretnék mint a supcom volt. Vagy a FAF alá tolják be vagy egy folytatás is jöhet csak senkit ne engedjenek a közelébe aki a supcom2-n dolgozott mert az a supcom 1 kigúnyolása volt...Faf-ban ~1300 ranked játéknál járok + még pár 100 unranked, meg phanty heti szinten több nap játszom vele. Anno a supcom történetét is szerettem bár nem volt egy összetett, erdeti eposz
multiban meg a best, még 1 játékkal se játszottam ennyit mint ezzel, kár hogy supcom 3nak vagy faf portolásnak esélye kb 0...
-
butch3r
senior tag
mennyire k*va jó lenne erre a motorra épített supcom 3...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest