- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
Én is rákerestem a neten. Nincs hír felgyulladó európai modellről, csak amerikairól.
Kár, hogy még itthon is volt eset és ki tudja még hány európai gond volt, amiről nem tudsz
Az USA-ban ha kigyullad egy készülék, azt világgá kürtöli a tulaj, mert komoly pert akaszthat a gyártó nyakába és dollármilliókkal gazdagodhat. Európában teljesen más a hozzáállás ezekhez a dolgokhoz, lehetett akár több száz eset is, de csak annyi történt, hogy jelezték a gyártónak és az megfizette a kárpótlást szépen csendben.A Samsung nem véletlenül vállalta be a több milliárd dolláros buktát, 50 eset ehhez kevés lenne, ennyi tűzeset az S4-el is történt, vagy több ezer káresemény volt, amiről nem tudunk, vagy a Samsung kiderítette a problémát és az összes eladott készülék időzített bomba, szó szerint.
Az is felháborító, hogy az Oculus nem engedi Note 7-tel használni a Gear VR-t.
Akkor is felháborodnál, ha a képedbe robbanna a készülék és mindkét szemedre megvakulnál?
Vagy akkor azért "belátnád", hogy nem olyan jó ötlet egy potenciálisan veszélyes készüléket az arcodra kötözni?És amióta bejelentette a Samsung, hogy leállítja a gyártást és kidobja a kukába az összes Note 7-et, azóta nincsenek amerikai gyulladásos hírek sem.
Az nem jutott eszedbe, hogy azért nem, mert már nem hír?
Figyeljétek az Apple által a Samsung ellen indított szabadalmi troll pert is...
Uncsi... Évek óta ez megy...
-
Parallaxis
addikt
Tönkre nem mennek ezt én sem hiszem, de egy gyártót a flagship terméke határozza meg, mert ez reprezentálja, hogy mi az a maximum, amire képes, ha az elbukik, ráadásul ilyen látványosan és hangosan (sajtó
), akkor azt csúnyán megérzik.
Viszont érdekessé válhat a mobilpiac, mivel lényegében az egész piacot az Apple és a Samsung uralja, ha a Samsung meginog, akkor vagy az Apple veszi fel az elégedetlen vásárlóréteget (a visszajelzések szerint a legtöbb csalódott Note 7 tulaj iPhone 7 Plus-ra váltott), vagy valamelyik kínai gyártó fog elstartolni és tarolni.
Szerintem a Samsung 1-2 éven belül vissza fog szorulni 3., vagy 4. helyre.
-
Parallaxis
addikt
válasz
#02683648 #398 üzenetére
Jó de van a Samsung Electronics és az összes többi, mivel egy b****tt nagy chaebolról van szó.
Akkor nézd meg a pénzügyi jelentéseiket. A Samsung Electronics az ami a legtöbb bevételt és profitot hozza nekik. Ha ők veszteségre futnak, akkor azt az egész konszern meg fogja érezni.
A Note 7 fiaskó azért is fog nagyon fájni nekik, mert az elmúlt jó pár negyedévben eléggé gyengén szerepeltek és az S7/S7 Edge és főleg a Note 7 az, amitől jelentős javulást vártak. -
Parallaxis
addikt
senki sem gondolhatja komolyan, hogy a Samsungot megrengeti ez a fiaskó.
Akkor csak figyelj.
Az elmúlt 1,5 hónapban már a csapból is az folyt, hogy a Samsung készüléke felrobban, kigyullad, letiltják, visszavonják stb.
Anyósom, aki semmit nem ért a készülékekhez felhívott, hogy ugye nem Samsung telefonom van, mert ha igen, akkor cseréljem le, mert veszélyes.
A Telekomban, mikor az én Note 7-em vittem vissza 4 alkalommal hallottam vásárlótól, hogy köszi, de Samsungot nem, mert az kigyullad.A bizalmat pillanatok alatt el lehet veszteni és azzal, hogy a Samsung nem volt képes megoldani a problémát, így elismerték, hogy egyelőre elképzelésük sincs a hiba okáról és az emberek joggal gondolhatják, hogy bármelyik másik készülékük is érintett lehet, hisz nem tudják mi okozta a gondot.
Tetszik vagy sem a Samsungnak ez nagyon komoly veszteséget okoz és fog a későbbiekben is okozni és ez nem is magának a problémának köszönhető, hanem annak, ahogy az egész ügyet kezelték.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Dyingsoul #370 üzenetére
én is telefonvásár előtt állok és kíváncsi voltam rá, hogy a Note 7-ben mi volt annyira vonzó ami nélkülözhetetlen és semmi másban nincs benne.
A legközelebb az S7 Edge áll a Note 7-hez, de:
- kisebb a kijelző
- nincs S-Pen
- fele akkora a háttértár
- nincs irisz scanner
- régebbi az UI
- rövidebb ideig lesz rá támogatás
- nem annyira jól megoldott az edge képernyő (saját tapasztalat 3 nap után, hogy ennél könnyedén bele lehet nyúlni a kijelzőbe és véletlen alkalmazásokat, műveleteket lehet elindítani kézbevételnél)+ nagyobb aksi
Engem ezekből a kisebb háttértár és a nem annyira kiforrott kijelződesign az ami zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest