- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaZz
tag
válasz
Parallaxis #443 üzenetére
Hol élsz te? Évezredek óta megy ez, amióta az ősember kiejtette a száján azt a szót, hogy per, jött az Apple hogy ez milyen k*rva jó ötlet és rögvest beperelte a Samsungot.
Így történt
-
törölt tag
válasz
Parallaxis #399 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy a bottom line/profit nem fogja megszenvedni. Csak azt mondtam, h a Sami mint csoport nem fog bedőlni.
-
kondás
tag
válasz
Parallaxis #397 üzenetére
Hát igen a vásárlók többsége hót idióta, csak azt jegyzi meg 'a tv meg a rádió aszondta a 'Samsungok robbannak.'A részletekre baszik odafigyelni, utána már neki mind robban ami Samu..
-
papi77
addikt
válasz
Parallaxis #402 üzenetére
Azt olvastam,hogy az Amerikában az 1 millió vásárlóból csak 50 ezer kérte vissza a pénzt,vagy kért másik gyártótól mobilt!
-
Joe.36
addikt
válasz
Az S7 edge meg is hozta nekik a javulás, az nagyon jól sikerült, kár a Note 7 ért, mert ha nem lenne ez a hatalmas hiba, az is nagy siker lett volna.
-
papi77
addikt
válasz
Szerintem meg fogják érezni,de nem lesz akkora bukta nekik,tönkre nem mennek,az biztos!
Csak vegyük példaként a toyotát,meg a volkswagent! -
törölt tag
válasz
Parallaxis #397 üzenetére
Jó de van a Samsung Electronics és az összes többi, mivel egy b****tt nagy chaebolról van szó.
A Samsung Electronicsnak árthat ez a fiaskó, vki belinkelte az egyik topicban h pl. hadiipari termékei is vannak a S csoportnak, azoknak a keresletét (gondolom a dél-koreai hs a fő vevőjük) vsz. nem befolyásolja h pukkannak a "telefonok" (azért van idézőjelben mert ahogy irod így csapódik le).
Mindez igaz lehet a legtöbb nem consumer electronics ágazatukra.
A Samsung Electronics viszont szívhat de nagyon, ha nem menedzseli le jól ezt a buktát. -
janeszgol
félisten
válasz
Parallaxis #388 üzenetére
Pontosan. Kiemelt terület náluk a hálózatépítés és fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest