- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaZz
tag
válasz
Dyingsoul #360 üzenetére
Egy dolog, hogy mit tudsz elképzelni, és más dolog a valóság. :-)
Használtál már Galaxy Note-ot valaha? Ha nem, akkor nem csodálkozok a hsz-eden, ha igen, akkor nagyon. Nincs konkrét alternatívája a Note-nak, ami minden tekintetben versenyképes vele. A sokféle szoftver != minden szoftver, és bár vannak nagyon jó modderek, ők sem mindenhatóak.
-
Parallaxis
addikt
válasz
Dyingsoul #370 üzenetére
én is telefonvásár előtt állok és kíváncsi voltam rá, hogy a Note 7-ben mi volt annyira vonzó ami nélkülözhetetlen és semmi másban nincs benne.
A legközelebb az S7 Edge áll a Note 7-hez, de:
- kisebb a kijelző
- nincs S-Pen
- fele akkora a háttértár
- nincs irisz scanner
- régebbi az UI
- rövidebb ideig lesz rá támogatás
- nem annyira jól megoldott az edge képernyő (saját tapasztalat 3 nap után, hogy ennél könnyedén bele lehet nyúlni a kijelzőbe és véletlen alkalmazásokat, műveleteket lehet elindítani kézbevételnél)+ nagyobb aksi
Engem ezekből a kisebb háttértár és a nem annyira kiforrott kijelződesign az ami zavar.
-
Ricardo
titán
válasz
Dyingsoul #367 üzenetére
Ezért gondoltam.
" A többi amit leírtál az eléggé általános egy csúcskategóriás telefonban... "Papíron egy sor telefon hozza az értékeket, gyakorlatban jelenleg nincs egy olyan sem ami teljes értékűen kiváltaná. Ez a baja a jelenlegi tulajok közül azoknak, aki kihasználják a Note szériára jellemző funkciókat.
-
Vajga
tag
válasz
Dyingsoul #331 üzenetére
Sokszor leírták már, így én inkább csak visszakérdeznek, hogy pl jobban érthető legyen mondjuk az én szemszögemből: mondj egyet, ami tudja mindazokat, amit egy note 7. Fölösleges felsorolni itt a kijelzőt, tollat, tudást, bármit, ha lenne is ilyen tudású, még mindig itt a design. Nem tudok mit választani helyette. Az van, hogy a többi ehhez a fasorban sincs.
Eléggé elszomorodtam...
-
Ricardo
titán
válasz
Dyingsoul #331 üzenetére
Kompakt méret, jó fotós képességek, Jó üzemidő, nagyon szép kijelző, vízálló.
Ezt a készüléket nagyon jól összerakta a Samsung. Ha nem lenne ez a hiba komoly sikertermék lehetne.
Ehhez hozzájön még a ceruza, és az ahhoz kapcsolódó funkciók, és lehetőségek.Ezt így egyben valóban nem találod meg máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest