Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Ez a másik ami miatt nem értettem: papíron rengeteg hasonló készülék van. Ezért nem értem miért nem találnak a Note 7 tulajok más alternatívát. A funkciókat nem ismerem, ezért abba nem tudok belekötni akkor csak ott lehet a kutya elásva.
Az egész kötekedésemnek a lényege: én is telefonvásár előtt állok és kíváncsi voltam rá, hogy a Note 7-ben mi volt annyira vonzó ami nélkülözhetetlen és semmi másban nincs benne.
-
Dyingsoul
veterán
Szerinted ha azzal a kérdéssel indítottam, hogy "miért nem lehet alternatívát találni" akkor honnan tudnám, hogy mivel lehet kiváltani?
Na most magyarázd meg nekem, hogy mit jelent a kompakt, mert nem tudom...
Itt Te írtad: "kompakt méret". Most meg azt mondod, a kompakt nem egy méret.... És most ne abba köss bele, hogy egy méret, mert intervallumot írtam, hogy szerintem mi az ami a kompakt méret kategóriába tartozik, az pedig nem a Note 7 (sem más 5.5'-os kijelzőjű telefon). Akkor sem ha az 5.7'-os kijelző egy 5.5'-os kijelzőjű telefon méretében kapható. Ha úgy írtad volna ahogy mások is: a kijelző méretéhez képest kompakt méret, az úgy helytálló viszont a saját pontatlanságodat ne próbáld már meg elkendőzni azzal, hogy engem nézel hülyének.
Így már viszont értem: ez az egyetlen 5.7'-os telefon ami ilyen "picike", más alternatíva nincs köszönöm a többieknek a tisztázást.
-
Dyingsoul
veterán
Kompakt méret???? Ez ugye vicc... Kompakt az 4-4.5', nem 5.7'... A többi amit leírtál az eléggé általános egy csúcskategóriás telefonban... a vízállóságot kivéve, de az igaz az S5-S7re is.
A cerka meg hát nem tudom... Elképzelni nem tudom, hogy nem lehet külön kapni hasonló minőségű ceruzát. Ha szoftveresen értitek akkor meg azt nehéz elhinni, hiszen ez az android lényege: a moddolhatóság és hogy sokféle szoftvert találni hozzá,.
-
Kleroo
veterán
De ez lényegtelen szempont. Ha nincs rev2, akkor minden megy mindenképpen a kukába
Ha van rev2, akkor max a csalódottak nem veszik meg újra, na bumm. De ettől még pár millió elkel belőle. És minden egyes darabon jön vissza a a fejlesztésbe tolt pénz.
Szóval rev2-vel csak nyerhet samu, semmit nem kockáztat vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest