- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
enginev3.0 #21 üzenetére
hat van is rajta mit...
-
enginev3.0
félisten
Mindenből elég lenne évente egy náluk
-
mjani1172
addikt
válasz
janeszgol #17 üzenetére
És ettől van igaza, ezért helyes, mert sokan ezt csinálják?
Szerintem két okból sem.Eleve a karácsony nem erről szól(na), a másik pedig a már említett konzumidiótizmus.
A cégek ezt gerjesztik, egyre hülyébb a világ. Az Aldiban két hete kint vannak a karácsonyi termékek! Már hangulata sincs így semminek. -
juuzer
addikt
Ezt nem tudtam, sry, mb.
Noukoum (#5): Mert amúgy annyi értelme van. Fejlődnek a telefonok évről-évre annyit. Ja várj, mégsem. Aki meg karácsonyra telefont akar venni, az meg bőven be tudja érni az előző évessel is. Sőt, most már jobban megéri "tavalyi" flagshipet venni, mint ideit, mert az is bőven kiszolgál mindenben egy 2 évig biztosan.
-
joelke HU
őstag
Az azért dicséretes, hogy kezdenek megfizethetőbb modellek irányba is elmozdulni, de az a Clover ha olyan gyenge lesz mint ahogy a pletykák ígérik, akkor azért van még hova fejlődni.
-
Pedig pont ezt vettem volna meg első o+ telefonomnak
-
_flamer
aktív tag
Nem estem kétségbe, hogy idén nem lesz már több modell tőlük. Majd jövőre jön a 9. Egyébként én is így vagyok vele, mint az előttem szólók, hogy bőven elég lenne évente 1-1 modell.
-
joey04
titán
persze hiszen már a mostani ár is túlment minden határon, egy fejlesztett kiadás még pofátlanabb áron jönne.
-
juuzer
addikt
Úristün, mi lesz így... nem lesz #BetterSettle
Egyébként nem értettem ezt a hülye "T"-zést soha sem... bőven elég lenne évente modellt frissíteni (sőt, szerintem két évente is). Meg ugye kezdték, hogy bizonyos modellek nem elérhetőek vagy az EU-ban, vagy az USA-ban. Pl a 7T az USA-ban nem volt elérhető. (Ahogy a Nord sem az.) -
roli543
őstag
Akkor a 8T-is hagyhatták volna és jövőre 9...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Azért a remény él valami meglepetésre, miután az egyik 8T előzetest teleszórták ultra felirattal.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest