- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bindike01
aktív tag
Jól néz ki.
-
Ágógreen
senior tag
blackberry eredetileg magas minőségű "call quality"-ről volt híres. remélem a tcl ezt figyelembe veszi és nem valami vacak kínai megoldással rukkolnak elő. passport & priv még extrém jó volt. dtek50 kicsit visszafejlődés e tekintetben. dtek60-at nem tudom... de ha ratyi lesz a hangminőség vagy a vételi jel akkor számomra felejtős. persze qwertZ lenne az igazi, de hát eddig is csesztek bele a magyarosításba.
bárcsak valaki visszahozná az e71 magyar qwertzét... azonnal ugranék. én speciel szeretem a kimondottan csúnya telókat ha funkcionálisan hozza a praktikussági szintet cserébe (megfelelő anyaghasználat mellett).
nekem a képen látható teló így is (nagyon!) max 150ezret ér. 200ért eladhatatlan lesz. -
-
macskea
őstag
Szerintem ez a forradalmi valami meg az új qwerty-s BlackBerry biztosan nem ugyan az lesz. Egyszerűen nem összeegyeztethető a két fogalom, hogy olyan megoldás, terület, ahová még más nem merészkedett vs. klasszikus kialakítású, szinte candybar mobil. Ha mégis így lesz, a világ legnagyobb mellébeszélésének lehettünk tanúi az imént.
-
-
Воланд
titán
válasz
Polarstar #11 üzenetére
Teljesen félreérted, félrekommunikálod. A TLC nem bérgyártani fog a Blackberry-nek, hanem a-tól z-ig ő fogja megtervezni a készülékeket, majd legyártani és a marketing plusz szerviz is a TLC dolga lesz (kivéve India, meg néhány Távol-keleti ország). A BB meg adja a nevet, meg az android os-t. Ez nem bérgyártás hanem brand licencelés. Bérgyártás az amit a Foxconn csinál az Applenek.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
moleculez #17 üzenetére
Amúgy a DTEK50 és DTEK60 se önálló termék volt, hanem már létező TCL termék átcímkézve BB rendszerrel. Európában nem lenne célszerű az Alcatelt hanyagolni a BB-vel szemben. Errefelé a BB sose volt akkora cucc, csak van egy szűk rajongói rétege. Több embert érdekel itthon az Idol 4 75 ezerért, mint a DTEK50 110-ért. Esetleg Amerikában éri meg a BB-t nyomatni
-
moleculez
veterán
válasz
H.Istvan25 #16 üzenetére
Elnézve az utóbbi idők termését, szerintem már azt teszik. Nyilván a világot BB komolyabb név, inkább abba raknak erőforrást, még pénzt.
-
H.Istvan25
senior tag
Remélem a TCL nem fogja hanyagolni az Alcatelt a Blackberry miatt
-
-
Sima érintős mobil kéne. Amire úgy régi Ericsson módjára van Qwerty.
-
-
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
A TCL bérgyártatás jó ötlet, mert a kincsik inváziós marketinggel nyomják.
Végre lesz marketing! -
-
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Már leszoktak róla.
A Dtek50 is olcsóbb mint a Passport SE, a Dtek60 pedig olcsóbb mint a bigboy Priv. -
NeDeRo
csendes tag
Hmm valami elindult ...remeljuk megerte a kitartas! Boldog karacsonyt mindenkinek.
-
Jöhet, és a többi is, csak ne arany áron.
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsi leszek, mit takar az "új generáció"
-
-
Crafter32
őstag
Érdekes egy telefon. Kíváncsi leszek mennyire lesz sikeres.
-
Bármi is lesz, de szerintem sokan nagyon nagyon várjuk a higanyost.
Reméljük mérgezést nem okoz a tapintás, max függést. -
Ádám16
addikt
A MM-ban járkálva kezembe került egy DTEK50, s azt kell mondjam, hogy kéne "így is".
Kíváncsi leszek, miket tesznek le jövőre BB név alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest