- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
QuToR
tag
válasz
Stukker1987 #139 üzenetére
3dmark, talán hamarosan lesz nitro-s teszt....
-
QuToR
tag
Csak hogy lássátok, hogy nem kamuzom.
A kártyák már egy ideje megjöttek, de nem volt időm foglalkozni velük.
Ami tuti, hogy 1000w -s táppal, minden 10 indításból egy nem jön össze(i7-980x CPU, 12GB RAM, Asus Rampage III Extreme, 2db 500GB SSD, 1db 3TB WD, SB X-Fi, Hauppage WinTV-PVR500, Asus MARS II VGA, mindehez 1000w enermax táp és kevésnek bizonyul) . A hangja elfogadható nyugalmi állapotban, de terhelés alatt iszonyatosan hangos. A kártya maga, kézben fogva brutálisan nagy. Egy igen komoly darab.
Ha minden jól megy lesz SLI teszt hamarosan -
QuToR
tag
Állítólag 1db érkezik majd európába szeptember közepén......
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = - #133 üzenetére
ez minden vágyam....
csak arra lennék kíváncsi h a PH kap-e teszt példányt vagy valaki nem ajánlja fel ne mert ne csak a puccos külföldi oldalakon legyen teszt
-
kpal
nagyúr
Mikor lesz a PH-n teszt vagy lesz-e egyáltalán
-
mghltm
addikt
válasz
AssAssynn #128 üzenetére
ebbol a kartyabol nem tudnal 4-et osszekotni. fizikailag megoldhato, de a quad sli nem a kartyak szamat jelenti, hanem a gpu-k szamat. magyarul marsbol csak kettot tudsz osszekotni, amik egyutt quad sli-t adnak, a korabban linkelt evga alaplapban pedig kellemesen mukodnenek
-
AssAssynn
addikt
orichalcos ; tiborandras: Egy kártya három helyet foglal egymagában. Négy darab belőle már (4*3) 12 helyet foglal el. Még, ha levennénk a hűtőjét, s lefűrészelnénk a legalsó tartólemezt (mivel a másodikat nem lehet, mert ott is egy DVI csatlakozó jön ki), még úgy is 8 helyet foglalna el! Még a linkelt alaplapon sincs ennyi hely. (:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Quad SLI ebből?
-
LLam
senior tag
... és bitcoin miningben vagy rc5 törésben még mindig sehol nincs..
-
CoDWaW07
őstag
válasz
yakuza.tora #121 üzenetére
Sztem kettő is még pont kifér
-
QuToR
tag
válasz
radi8tor #113 üzenetére
Harmadárban mentek el úgy, hogy még garancia is volt rájuk.... Egyik csókának megdöglött, visszavitte, és nem tudták kicserélni...kapott egy teljesítményben kb ugyanakkora de árban 3-ad annyit érő vga-t.....
A lényeg, hogy nem tudták cserélni.
Az ARES-ekkel is így volt... mondjuk azok nem döglöttek meg eddig.... legalábbis engem nem kerestek....
Q
-
csucsbicep
nagyúr
rekord döntögetőknek jó lesz.
-
paster.zs
csendes tag
anyám !!!
röviden ennyi. -
Góliát
őstag
Még egy durva VGA. Nagyon sokba kerül, nem veszem meg.
-
marositech
senior tag
Node én azt nem értem, ha már ilyen vérpempő VGA-t kiadnak.
Akkor...
...mi a csínjáért nem vízhűtéssel adják el?
Egy 300 ezres VGA-ba nem egy 100 ezres gépbe fog kerülni.
Ha veszek egy lambót nem a zuglói lakótelepek utcáin fogom parkoltatni.
Nyílvánvaló a célközönség. Blood Steven vízhűtéses gépébe fogja berakni. -
proci985
MODERÁTOR
azért mondtam, hogy irónia nélkül, kacsintással
borda valszeg épp elég lesz, és üvölteni fog. 1000usdbe igazán beleférhetett volna valami komolyabb is, kissé vicces, hogy a lényegesen olcsóbb és kevesebbet fogyasztó 6990 mennyivel jobb pcbt és hűtést kapott. és azért az is üvölt rendesen 6970x2 módban.
-
QuToR
tag
Hát igen, 3db -ot adtam el, nagy szívás is volt az a kártya. (na meg nagy bukta is anyagilag)
A legnagyobb baj az lesz ezzel a kártyával, mint az előzővel: Mi lesz ha bekrepál? Nem fogják cserélni, adnak majd valamit helyette.....és akkor majd megy a küzdelem.... 1000db-os limit......Magyarországra jó esetben jön 5db, abból is 2-t kiadnak majd tesztelőknek.....akik ki tudja mit csinálnak vele, és aztán te meg vedd meg 300e-ért, mintha új lenne.....
Bocs az OFF-ért.
Q
-
válasz
Cybertrone #99 üzenetére
Szia!
1. Jol tudom, de azert a foldtol teljesen elrugaszkodott gondolatmenetet lathattad hozzaszolasomban.
2. Felteteleztem, hogy "veszed a lapot" a negyutas kiepitessel kapcsolatban,arra persze hogy csak a xeonok kepesek. Bevallom oszinten nem ugrott be egy 6 magos xeon kodja sem, igy egyszerubb jolt 980X-et irniElnezest.
Viszont a mukodesukrol akkor tanultam igy, koszi!
Intel szerver frontot regota nem kovetem aktivan.Koszi!
Udv. core2
-
CoDWaW07
őstag
válasz
yakuza.tora #104 üzenetére
az
De akkor már adhatnának nem működő kártyát is , úgyse venné észre senki h nem működik ilyen Spec OEM detitionba
-
törölt tag
Huh nem semmi ez a vidikari!
-
kpal
nagyúr
Már tudom lesz a itt PH-n eladó egy illető az előző Mars -bol is 3db-ot árult ki.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
yakuza.tora #94 üzenetére
Ezek szerint ehhez akártyához már ez jár doboz helyett
-
Cybertrone
veterán
válasz
Neil Watts #75 üzenetére
Hogy teszel 4 db 980-at egymás mellé mikor csak a xeonok képesek együtt működni, azokban van ugyanis dulal QPI... és azokban sem mind képes 4 processzoros felépítést garnatálni, van amely csak egy másikkal müködik együtt... szvsz nagy hüéyeséget írtál!
-
Recon666
Közösségépítő
Komoly darab.
-
MZperX75
addikt
Elfogadnám (integrálva a proci mellé 25W-os TPD-vel 3év múlva 5nm-en gyártva)
525W -
Boxi88
őstag
Erre nem lehet mást mondani: Nem semmi!
-
yakuza.tora
addikt
válasz
d.véderjoe #93 üzenetére
Öööööööö...most vagy a hölgyike nagyon apró, vagy a kártya sikerült túl böszmére.
Természetesen mind a kettőt elfogadnám! -
d.véderjoe
tag
válasz
d.véderjoe #92 üzenetére
-
erikke17
őstag
Hát komoly darab az tuti
Nem átlag usernek készült az is biza.
"Előszobába" 2x2-es ahol a cipőket vetjük le meg vannak, télen kicsit hideg szokott lenni, betenni egy jól fűtő procival meg SLI-be furmark-al jól meghajtani kifűtené a szobát? -
vfeco
aktív tag
"Paks Direct Connect Limited Edition" xD
-
ViiiiktorOC
senior tag
Viszont ha már Ares II-nél tartunk, AMD mért csak referenciát enged meg belőle gyártani?
-
LackoMester
addikt
Szép, hát igen ez már nem az átlag ember pénztárcájának találták ki, bár átlagfelhasználó ilyet nem is akar venni.
-
capulet75
addikt
Ez most miért kellet? De tényleg? Mars2... pff...
-
törölt tag
A hsz-okat nézegetve úgy látom nem csak nekem jotott eszembe egy játék erről a kártyáról.....
wow
-
proci985
MODERÁTOR
három hőcső per gpu, gondolom halk lesz. persze irónia nélkül
meg látom a digis pwmet megint le sikerült spórolni róla
hackeeeee: 4x150. pciE 2.0 már 150Wot tud adni, és szerintem feltételezhető, hogy ez olyan lapba fog kerülni.
-
moha21
veterán
És ezeket valami ki is hajtja?
(#82) radi8tor1 : wow megérte felkelnem
-
foxxmotor
tag
Ez brutál! Válaszul az AMD csinálhatna egy hasonló konstrukciót, csak két HD 6990 -el.
-
moha21
veterán
wow, hát mindenesetre figyelemreméltó.
-
CoDWaW07
őstag
válasz
Neil Watts #75 üzenetére
Jah,ideális szervertermet nyitni
petison: azbizony -
petison
tag
Szép szörny
HTPC-be ideális -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Neil Watts #75 üzenetére
Na jóóóóóólvanmár... 2 1másmellé kötött gépet kössünk össze, nem?
Mondjuk, külső CF összekötés ugye volt.. Szóval.
-
-
Zodicus
senior tag
Gyönyörű. Ha lóvés lennék biztos vennék 2db -ot, de mivel hogy nem, így egyet sem.
-
AssAssynn
addikt
"A váráslásra érdemes lesz felkészülni..." - helyett "vásárlásra".
-
Devid_81
félisten
3 Slotos kártya 500W+ fogyasztás...hmmm, remélem elérjük az 1kWattot is VGA-val, az mégis csak jobban hangzana.
-
Tikakukac
titán
válasz
Cybertrone #65 üzenetére
Nem én mondtam én csak elhiszem amit látok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #63 üzenetére
Sapphire-nél is régebben annó elgurult a gyógyszer, párszor.
-
Speed®
titán
válasz
Cybertrone #56 üzenetére
Nem csodálkoznék, ha a GTX590hez hasonló lenne, 2x8+2 fázis ellenére is.
Azért gondolj bele, milyen huzalozás kellhet ott, ahol 20A körüli áram folyik.
Sőt, ha azt a szakaszt nézzük, ahol felveszi a tápot, akár 40A is jelen lehet.
Ha nem is pukkannak meg a VRMek, idővel a tüzelő nyák majd elintézi -
Tikakukac
titán
válasz
Cybertrone #56 üzenetére
Csak külföldi oldalakat néztem, ott 90 fokot lazán vittek, ugyanolyan házban mint ami neked is van. Ezek ráadásul jól meg is lesznek feszelve, meg húzva meg ég tudja mit művel vele vér pista a sufniban. Ha felvizezed akkor okés, de léggel ennyi wattot elvinni szvsz húzós
A bent lakozó hülyegyerek ritkán mászik elő, becsüljétek meg és megajándékoz néha egy jó hsz.-el
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
Hehehe.. Ez nem kifogás..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cybertrone #56 üzenetére
Nem mindenki tartja mélyhűtőben a gépét
-
Béka 3
tag
Sziasztok!
Ehhez hány wattos táp kell ?
Gondolom egy m-tech 450w kevés hozzá
-
Tikakukac
titán
válasz
- = Zk = - #51 üzenetére
Simán kinézem, hogy adnak egy kis receptkönyvet:
Főzzünk SLI-ben!
Az SLI-ben főtt ételek megtartják zamatukat, ízüket és egy FurMark segítségével bármikor elkészíthetjük kedvenc ételeinket. Csupán toljuk fel a csúszkákat a feszültségnél és ízletes steak-et vagy a kártya mellé vásárolható opcionális ventilátorral grillcsirkét is készíthetünk! Melegen tartás funkcióhoz használjuk az "energiatakarékos" módot, így kedvenc levesünk nem fog elhűlni a leghosszabb 3dmark11 "csatában" sem. Köszönjük, hogy támogatja Paks felújítását, ugyanis a kártyák árának 10%-át átutaljuk nekik!
Jó étvágyat és varázslatos különlegességeket kíván az nVidia!
-
BeLucZ
addikt
kutyát hajigálni jó ez a kártya, akkor lenne igazán különleges ha vizes blokk lenne rajta valami nagyon prémium, mag orajelek 900on lennének és 3 gb vram mindegyik gpuhoz, na akkor az tmondanám ér valamit de igy.....
-
Speed®
titán
válasz
Cybertrone #44 üzenetére
Biztosan megelőzi, de nem gondolom, hogy az összeköttetés, netán a csatoló limitje miatt. Egyszerűen azért, mert magában 1 GTX580 jobban húzható, mint ez a monstrum, a tápkorlátjai miatt.
Ettől függetlenül ütős, mondjuk adhatnának hozzá fullcover blokkot is az árában. -
CoDWaW07
őstag
válasz
- = Zk = - #46 üzenetére
Eddig csak Chuck Norris phone-ról tudtam,de ezekeszerint ez lesz a Chuck Norris VGA
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #46 üzenetére
Ők ne tudnák? Ugyanmár...
Hehe, pedig el fog jönni.. Coming soon..
-
Tikakukac
titán
SLI ben pedig a 2 kártya között megsül a hús, míg felül a jó kis vajon párolt petrezselymes krumpli is elkészül. NEED!
-
[CS]Blade2
addikt
Akár egész jó is lehet a fogyasztás, ha azt vesszük, hogy ezek valószínűleg a válogatott chipekből is a legjobbak. A 2000 legtökéletesebb GF110-ből csinálhatták, ami az ASUS-nál megfordult. Vagy lehet, hogy már az Nvidia gyűjtötte nekik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
- = Zk = - #46 üzenetére
Tudja az. ASUS mindent tud.
-
rpgops
csendes tag
válasz
Cybertrone #44 üzenetére
Hát de ez limited edísön!! Amint megjelenik ülök a repülőre és megveszem az egész készletet... NEKEM ILYEN KELL!!
( egyébként csak Two-way SLI fog menni mert csak egy darab SLI bütyök van a tetején
akárcsak a GTX 590-nek )
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #38 üzenetére
Jó hát na, előfordul.. Korral jár.
Mars-nál ez már normális, hogy ilyen a nyák.
(#42) Speed(R): Úgy mint a pasziánszt, sehogy!
-
Speed®
titán
Ha már ennyire limitált húha és full GTX580SLI erő, akkor miért nem tudtak rápakolni GPUnként 3GB RAMot? Hogy a pékbe fogom így akadásmentesen 7680ban tolni az aknakeresőt..?
Nem rossz..de igazából felesleges izmozás az egész, hírverés..
-
Janika!2
aktív tag
Te jó isten megint egy anyahajó...
-
draco31
veterán
Szép darab lett.
Bárkitől elfogadok egyet az FX5500-asom-ért cserébe. -
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #35 üzenetére
milyen könnyedén dobálózól itt ilyen energiafogyasztással. esetleg már nem ebben az országban élsz, koma?
szép darab. bár kissé túlzsúfoltnak érzem azt a nyákot
(#39) draco31
gondolod, amivel az FX5500adat hajtod, az elég lesz ehhez? sztem még a ventije sem moccan meg... vagy de? -
Georg17
tag
A NYÁK az egy mérnöki remekmű. Ezt el kell ismerni.
De a hátsó homlokfalon a harmadik sorban a hűtőrács szerintem elég szerencsétlenre sikeredett, hogy a műanyag burkolat ilyen bénán beletakar. Ezt megcsinálhatták volna szebben is. Ha már limitált széria és über prémium kategória. Szerintem ebben a kategóriában (főleg árkategóriára gondolok) az ilyen apróságok is számítanak.
De összességében megsüvegelendő a kártya.
-
havasa
aktív tag
Ez jutott eszembe a kártyáról.
-
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
válasz
hackeeeee #15 üzenetére
2 x 8 pines = 2 x 150w, 1 x 6 pin = 75w, pcie = 75w, elmeleti max 450watt
btw, ebbol a nyakbol valaki igazan csinalhatna palyat cs/cod ala
-
Gude
senior tag
Pofás darab,brutáls teljesítmény,megfizethetetlen ár(átlag felhasználónak)
-
nuke7
veterán
must have!
-
Baryka007
addikt
Találtam egy videót róla Crysis 2 3240 x 1920 -ba de érdekesek az FPS számok !!! Azt ha látjátok próbáljátok meg kiszűrni nem könnyű! De furcsa
http://www.youtube.com/watch?v=NCRYWNTmefk -
Baryka007
addikt
Nah úgy néz ki a zöld oldal be "rakott" egyet a pirosaknak bár piros vagyok de ez tényleg nagyon durva lehet
De azért kíváncsi leszek rá hogy a 28nm es GPU -val hogy állnak mert az AMD nek már van Prototípusa az Nvidia meg tudtommal még el sem kezdte jó lesz ha belehúz mert evvel sok időt vesztett ! Bár lehet megérte, "attól függ ki ad érte 1000 dollárt"
Üdv, petya
-
CoDWaW07
őstag
Szép kis erőgép lesz
adamssss: Jah, meg egy külön atomerőmű is... -
Ebből jó az SLI...
-
banhammer
veterán
Szép nagy kártya.
-
Silentfrog
veterán
Lehet tülekedni a vályúnál,mert ugyebár nem mindenkinek fog ilyen jutni.
Pedig ha gyártanának többet, biztos el lehetne adni belőle akár 1010-et is! -
KisTopi95
aktív tag
Egy újabb szép és erős videókártya, csakhát ez nem az alsó 10.000-nek szól.
-
Hokoyumi
tag
hivatalos fogyasztás adat?
bár ez itt már nem számít azt tudom, csak érdekesség képpen kérdezemam szép nagy állat lett belőle
kérdés kinek van rá szükségeill tesztelni fogjátok? milyen lehet a sima gtx590-el szemben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest