- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
raymii22
újonc
Sziasztok! Valamelyik kedves note 9-el rendelkező tag megcsinálná nekem a galaxy skint fortniteba?Ha lenne jelentkező, szívesen elmagyarázom neki, ha tudja hogyan csinálja meg a részemre.
-
tuki2200
senior tag
Azsiaban kint vannak az elorendeloi plakatok
"The 128 GB variant of the phone will cost IDR 13.5 million which is approx $940 and the 512 Gb variant will cost IDR 17.5 million which is approx $1,215. The costs of both models of the Galaxy Note 9 are higher than the Galaxy Note 8. This time phone will not have the 64 Gb variant, 128 GB variant will be the base vairant."
Az is durva, hogy indoneziaban ha elorendeled kapsz egy samsung smart TV-t (32", 40") meg 12honap plusz garit ingyen
-
kchris78
veterán
a mérlegnek az egyik oldala: egy 50 ezres redmi note-al is nagyon sok minden elintézhető ha az ember nem akar arcoskodni... ellenben lakás és autó fenntartóként évente-kétévente egy 200-250ezres készülék eltörpül ezeknek a költségei mellett (és akkor még az amortizációt nem számoltam mert egy középkategóriás autó amortizációja mellett már porszem egy ilyen teló).
-
WinstonWolf
senior tag
"Remélem" ebben is úgy oldják meg a duál sim-et hogy ha két simet akarsz használni bukod a memóriakártyát. Szánalom... az meg főleg,
- majd a szemem kikerekedett- hogy anyámnak vett középkategóriás Samsungba meg tudták oldani... Az S9+ ban nem... -
Anulu79
addikt
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki hogyan veszi meg. Csak tudod az a helyzet, hogy rengetegen panaszkodnak, hogy erre meg arra nincs pénz meg hasonlók de ott virít a zsebben a több százezres készülék és megy azzal kapcsolatban az arcoskodás. Tapasztalaból mondomt. De ezt nem akarom folytatni mert nem ide tartozik.
-
zadir1
tag
Relatív mi számít soknak. Note 8-ért nem sajnáltam. Viszont egy egyhetes egyiptomi üdülésre már sajnálnám ezt a pénzt 😁
-
mrThomi
addikt
remélem ez az 1000 eurós ár csak az MM re és tarsaira érvényes. Ennyit nem adok ki érte. ebayen biztos leaz olcsóért
-
kchris78
veterán
vegre normalis reklamok...
-
Nnna
Kiváncsi leszek.
Nem egy üzemidő bajnok ez a felső kategória mostanság a Samsungnál. -
törölt tag
-
DDA40X
aktív tag
válasz
Rothmanakos #6 üzenetére
Miért is? Részesedést ad a cég a nyereségből?
-
ak76
senior tag
Remek a 4000 Mah-es akksi, lassan csak sikerül megközelíteniük a két évvel ezelőtti,nyolcadannyiba kerülő Xiaomi Redmi Note4 üzemidejét...
Az SOT időt nem,ahhoz a Samsungnak 10000-es akksi kéne... -
törölt tag
válasz
Rothmanakos #6 üzenetére
Kb az össze áruházban van már 0%-os áruhitel. Miért mennének bankba? Van aki pl csak nem akarja egy összegben kifizetni, még ha ki is tudná. Ráadásul ott vannak a szolgáltatól is.
-
törölt tag
válasz
Rothmanakos #6 üzenetére
"Én pont bankban dolgozom, úgyhogy Én jobban"
-
Rothmanakos
tag
Én pont bankban dolgozom, úgyhogy Én jobban
Hitelt felvenni egy telefonra... Úgy kell Nekik
Főleg, hogy így is lesz mondjuk 380-400ezer Ft, a kamatokkal együtt meg akkor (elég csak a Provident brutális 40%-ával számolni), és máris 560-570ezer Ft-nál tartunk EGY DARAB TELEFONÉRT!!Egyébként nagyon kíváncsian várom, hogy milyen lesz, biztosan baromi nagyot fog ütni.
-
Anulu79
addikt
Jó készüléknek ígérkezik. Szerintem a bankok már dörzsölik a markukat mert sok hitel fog köttetni a megjelnés után.
-
DDA40X
aktív tag
"láttuk a készüléket is"
NEM láttuk. Hu vaze.. azért egy egyértelmű kínai copyról ne mondjuk már hogy az eredetit láttuk! Mintha a Blikk-et olvasnám..
-
mjani1172
addikt
Eddig úgy néz ki, ez lesz a következő telóm, tetszik szinte minden benne. Az ára számomra magas, de a csalódott előrendelők telefonja 2-3 hónaposan már jó lesz. Az elődje is a topicja szerint nagyon jó, ez is az lesz.
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
A 3. video szerintem megerösiti azt a pletykát,ami a 1250euros cikkben volt,hogy 512gb tárhely lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest