Új hozzászólás Aktív témák
-
ati2
őstag
válasz
WonderCSabo #1201 üzenetére
Nem semmi ellentmondás, ennyi erővel akkor csak bakelitet lehet másolni. Azon még szerencsére nem volt másolásvédelem
.
-
ati2
őstag
válasz
WonderCSabo #688 üzenetére
Moziban 3D-ben láttam az Avatart, de otthon projektoron a 720p-s verzió sokkal jobban tetszett. Aki a CAM-ost felveszi, feltölti, vagy letölti az helyből hülye.
Ami jó film azt úgyis megnézem moziban, ennyi támogatás kell a film iparnak
-
ati2
őstag
válasz
Viktor77 #660 üzenetére
Nem vicces akart lenni.
De szerintem egy PH lakó sincs, aki mindig csak jogtiszta cuccot töltött le.
A moderátor feladat meg igazán nem könnyű, nem irigyelleksatomee "Szóval szemléletváltásra lenne szükség mindkét oldalon és nem razziákra."
Ez lenne szerintem is a lényeg. Valami arany középutat kellene találni, mert ennek nem lesz jó vége. -
ati2
őstag
válasz
arnyekxxx #601 üzenetére
Nem hinném, hogy nagy lenne a felháborodás, ha a pl. +20% -al megemelkedne a net ára. Maximum visszalépnének az emberek egyel kisebb csomagba
A matrica mintájára simán lehetne a netre is hasonló és nem baszogatnák az embert. Nekem sokkal megnyugtatóbb lenne, ha így fizetnék.
Sajnálom, hogy megszívattak a kiadók az 500-as darabszámmal. Pont erről a részről írtam, hogy páran kurva sokat keresnek, a többség meg szinte semmit. Egyedül a kiadók keresik szarrá minden esetbe magukat
-
ati2
őstag
válasz
arnyekxxx #582 üzenetére
Hát az esetek többségében nyugodtan lehetne az adott ország minimálbéréhez igazítani a szoftverek + zenék árait, mivel az esetek többségében semmilyen plusz költség nincs rajta. Az anyagár meg max 200 Ft nem úgy mint egy autónál
. Ha van szinkron, vagy fordítás legyen kicsit drágább.
Csak nem jöttek rá a kiadók, a sok lúd disznót győz elvre.
Legyen havi pár ezerért legális letöltés, vagy nyomják fel a net árát pár ezressel, mint jogdíj.
Akinek kell a eredeti fizikai adathordozó az úgyis megveszi. A cégek akik profitot termelnek azok meg vegyék meg az eredetit.Azért kíváncsi lennék, hogy a szerzők egyáltalán kapnak-e a jogdíjból bármit is itthon.
Mondjuk az utóbbi időben kezdenek normalizálódni az árak a filmek + szoftverek körül ez legalább pozitív változás.
-
ati2
őstag
Hát lassan felesleges a seedserver, annyi embernek van már optikája, hogy szinte minden szakított lefele. Amíg nekem is 384 kbit/s UP volt, addig arra vigyáztam, hogy ne csökkenjen az arányom. Most, hogy van dögivel sávszél, arra kell vigyázni, hogy ne nagyon emelkedjen
Semmi értelme minden szart leszedni, ami fent van (illetve volt).
thomas791: Országos LAN (vagy sün) partyra kellenek a gépek biztos.
-
ati2
őstag
Én csak egyet kívánok annak, aki a feljelentést tette:
Igyon rá vizet a medve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest