- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4R$()n
tag
pedig pont 5 percre ugrottam be a prohardverre mert egy kameratesztet kerestem, aztán észrevettem ezt a hírt megnéztem és felbaszták az agyam a sok nyomorék fasz ... amúgy meg aki vissza bírja állítani a vinyóm tartalmát format c után annak üzenem hogy ha ennyire ügyes, akkor foglalkozzon vele, mert a cégek egy visszaállításért több százezret fizetnek érte ....
ami meg azt illeti, bárcsak mindenki olyan lenne mint én !!! akkor nem lenne egy nagyfejű zsíros kocka vagy épp hurkapálca vastagságú ember! Sportoljatok vazze !!
-
L4R$()n
tag
Ha annyira fostok, akkor " format C: " aztán bizonyítsanak bármit .... amúgy meg ne az miatt szarjatok már, hogy jajj!! nincs torrentoldal !!!juuujjj most mihez kezdek a kis szemét életemmel??? - inkább menjetek ki a természetbe túrázni vagy biciklizni vagy bármi, aztán lesz normális színetek is, nem csak a monitor fénye ér titeket ....
Új hozzászólás Aktív témák
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Classic / Xbox 360
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest