- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Akkor a hiba nem bennünk van, hanem azokban, akik ezt így megfogalmazták.
Az tiszta sor, hogy mint szimpla felhasználót, nem büntethetnek meg azért, mert magáncélra letöltök filmeket és zenéket. Ez eddig tiszta és világos.
Viszont a másolásvédelemmel rendelkező filmek és zenék letöltése már törvénybe ütközik, legalábbis nekem ez jön le a szövegből. Márpedig elég sok DVD, CD, Blu-Ray, amiken manapság terjesztik ezeket a tartalmakat, másolásvédelemmel vannak ellátva. Én erre céloztam. Azt értem, hogy ha én letöltöm a netről, azért nem büntethetnek meg. De ez még nem jelenti azt, hogy ez legális is lenne.
flimo: Az utolsó rész felett valóban elsiklottam, igazad van. Bocsánat.
WonderCSabo: Ezt én sem értem.
arnyekxxx: Időközben már leesett, és elnézést is kértem.
-
törölt tag
Az más helyzet, velük a jó öreg Al Capone-i módszerrel az APEH (is) fog törődni. Meg amivel legjobban bukni fognak, hogy több ilyen szerver is windowsos volt, és kötve hiszem, hogy legális. Aztán a proart kommünikében elég szerepeltetni a büntetés mértékét, miértjét már nem fontos.
-
törölt tag
A seedszerver önmagában csak egy virtuális gép, nagy tárhellyel. A "szolgáltató" az adatvédelmi törvény alapján nem is tudhatja, mit tárolnak rajta. Ha azt állítják, hogy már pedig igen is tudja, hogy mi volt rajta, azzal azt is állítják, hogy megszegte az adatvédelmi törvényt, azt pedig be kell bizonyítani. A vád amúgy sem arról szól, hogy szerepelt a vinyón valami, hanem arról is, hogy azt ő tette oda, tudott róla. A két dolog bizonyítása egyszerre szükséges az ügyészség részéről.
-
Gabrika
tag
igaz, a több embert már én tettem hozzá, mert ha egy ember magáncélra másholhat, akkor kettő is, három is .... s valahol eljön a határ ... majd pedig a korlátlanul elérhetővé tevés
"35. § (1) Természetes személy magáncélra a műről másolatot készíthet, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. "
-
Gabrika
tag
háát, nézzük a 1999. évi LXXVI. törvényt
a II. fejezet 10.par írja le a nyilvánosságra hozatal szabályait
a 17. par írja le a többszörözés, terjesztés és a nyilvános előadás szabályaitde
hogy egy eljárásban a bíróság hol húzza meg a határt a korlátlan rendelkezésre adás és a több embernek megengedett magáncélú másolat (35.par) azt nem tudom, talán még nem volt erre példa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest