- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Hú, mennyi "hú ez de nagy" comment, pedig révén 16:9, területre még csak nem is sokkal nagyobb mint a 4.3 16:10.
A fizikai méretek: 55.51mm × 98.69mm, kis kerettel még az i4-re is ráférne, az SGS-en meg még biciklizni is lehetne a kereten. : p#5: Olyan nagyon csak marketing slide-okon fognak kevesebbet fogyasztani, illetve már most is a kijelző fogyasztja a legtöbbet.. (SGS-en cpu+gpu+wifi közel maxon hajtva, és még mindig 70%-ot a kijelző viszi el..)
#20: Végül is épphogy csak nagyobb a dpi (3-al) mint az i4-en, "egy retina százat csinál".. : d
-
Lirion
addikt
Bazze, rengeteg laptopnak 15,6 collon van ekkora felbontása. Mi a francnak ilyen egy mobilba? A 800 pixel szélességet még meg is értem, mert azzal már elég kényelmesen lehet böngészni (bár a symbian féle 640 is megfelelő), de 1280.. Ez jobban kimeríti a parasztvakítást, mint a 20 mpx-es kamera telefonba...
-
gybazsi
senior tag
válasz
tothmaxy182 #15 üzenetére
Csatlakozok. Bár azért néha jóé jönne a nyagyobb felbontás, de ennek már nem látom értelmét. Én már az iPhone4 kijelzőjén sem láttam pixeleket. Mondjuk az "csak" 3,5".
-
Cyberpunk
félisten
Miért nem mindjárt Full HD? Nehogy még véletlenül is pixelesnek lássuk a képet
Akkor legalább lehetne mondani, hogy van értelme a Full HD lejátszásnak mobilon is
-
DemonDani
addikt
Szegény kis kezem
már a 4" sem minden helyzetben kényelmes és örömteli kezeléssel szolgál
Azért nagyon durva felbontás, de tényleg el lett méretezve... legalább 4,3ba összetolhatták volna, még mindig nem az én méretem de olyanról már úgyis lemondtam... 3,7-8" már felejtős az erős gépek világában
(#12) lordfreyr
Sehol, ezt hívjuk fejlődésnek és az nem áll meg -
tothmaxy182
őstag
XD Én jól elvagyok 320x240-el is...
-
hemaka
nagyúr
Az új galaxy-ba ilyen kellett volna, nem ez a nevetséges 800x480 4.3"-on.
-
tommje
tag
sztem elég a 3,5
-
Rickazoid
addikt
Hol lesz a vége? fullHD-nél, esetleg UD-nél?
-
rudymester
senior tag
Durva, hogy már majdnem akkora a felbontása ennek a kijelzőnek, mint az én belépő katgóriás lcd monitoromnak...
-
GALARDO
addikt
Lassan már használhatatlanok lesznek a telefonok mer hogy minél nagyobb kijelző legyen benne.
Nekem a szifon kijelzője bőven elég.
-
kolosanyi
veterán
Na ez a nekem való kijelző...
Bár én egy 5 colossal is kibékülnék.
Mindenesetre ez már tényleg tetszik nekem.
Mondjuk a 195 centimhez nem is kényelmes a pindúr kijelző. Ezen talán már gépelni is tudnék normálisan. -
janes74
senior tag
Az ember a hátára köthet egy 10 kilós akkumulátort hozzá.
-
^Clown
addikt
4,5" már egy kicsit nagynak tűnik nekem, de ettől még le a kalappal a Hitachi előtt
-
Nordic
Közösségépítő
Ha már a kétmagos procik kevesebbet fognak zabálni, akkor kell valaminek lennie, ami a megtakarított üzemidőt lezabálja. Ma már úgyis olyan megszokott a telefont félnaponta etetni...
-
kristof83
aktív tag
4,5 col
Minek?? Kinek?? Az már nem is mobil aminek ekkora kijelzője van.
A 4,2-esek is szeintem már nagyon-nagyon a határon mozognak, ez meg majdnem 1 centivel nagyobb....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple „retina” kijelzőjén is túlmutat a Hitachi 4,5 hüvelykes, 1280x720 képpontos IPS panelja.
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Yettel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Witcher topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest