- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
válasz
- = Zk = - #41 üzenetére
az 1440x900 nem 1440p
-
ViZion
félisten
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47 üzenetére
Láttam én már laptopot 2 GB ddr3 vrammal... és nem öt éve volt. Ezt kérték. Mert a sok az jó. Ha kék, akkor meg hideg is -> még jobb. Lassan má' csak elfogy a ddr3 vram
-
aram01
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #47 üzenetére
legalább ocsó
-
rayoliviero
veterán
Jól néz ki nagyon.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz
ViiiiktorOC #43 üzenetére
Csak ne ddr3 as vramokkal
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #41 üzenetére
ja értem úgy oké,ha bmeg kinövi akkor majd cseréltek
-
echterion
nagyúr
válasz
ViiiiktorOC #43 üzenetére
Majd ha picit lentebb mennek az árak, hogy lehessen megint valamiért drágábban adni a kártyát.
Addig maradnak az aktívok.
-
ViiiiktorOC
senior tag
DDR3, de legalább szép kék színe van.
Raktársöprés.
Inkább a 7-es szériából matathatnának be passzívot.
-
eclipse006
őstag
válasz
- = Zk = - #39 üzenetére
Nekem még mindig ugyanaz a proci üzemel a gépembe egy HD5670-el, csak kicsit húzva. A játékokból már kiöregedtem, amire használom arra bőven elég.
-
aram01
nagyúr
válasz
- = Zk = - #39 üzenetére
mire?
-
- = Zk = -
félisten
öcsémnek az X2 4200+ mellé bepöccinteném. pont elég lenne neki...
-
-
riedgras
tag
Egy ilyen "gépházba" ideális
-
-
riedgras
tag
válasz
Turbolada II #30 üzenetére
Nem, akkor nem lenne passzív, viszont mehetne benne a DDR5... Én arra céloztam, hogy ebbe az irányba is elmehetne a silent editionök gyártása, hogy raknak rá egy bitang bordát, és egy nagy, halk ventit, és akkkor lényegében nincs kompromisszum
-
vanhalen
senior tag
Most olvasom tök jókat írtok vazze.
-
echterion
nagyúr
A fene, pedig úgy kezdtem neki, hogy ez érdekelhet, de így felejtős. Ezzel a ddr3-as rammal ki is csinálták.
-
vanhalen
senior tag
"Azért kerülöm ezeket a gyári silent megoldásokat, mert a kártya alatt van a hűtőborda.
Bezzeg a Zalman passzív GPU hűtője átviszi a bordát a kártya felső felére.
Az ilyen gyári silent kártyák csak BTX-be valók, ahol felfelé lesz a borda"Igazat szóltál ember, áldassék a neved, minden szó szentigaz fene a pofdat höhöhö
-
Prof
addikt
Várjuk a 7850 passzívat
-
riedgras
tag
Értem én hogy csendes, de nem hiszem el, hogy nem lehet rábiggyeszteni egy 800rpm-es extra halk ventit. Hangja úgy sem lenne, de sokkal-sokkal jobb lenne a hűtőteljesítmény...
-
.mf
veterán
"bár az is igaz, hogy egy ilyen kártya elsősorban csendes, médiára kihegyezett számítógépekben (HTPC) tehet jó szolgálatot"
Arra a x4xx, x5xx széria való. A x6xx már a költséghatékony / csöndes kocajátékosgép kategória, ott pedig igenis elég fájó pont a DDR3.
---
A lamellákat miért vágták hullámosra, evvel is csökkentve a felületét? Kék + hullám = hideg? Na ne gyerekeskedjünk már...
---
#6 LordX: "Ugyanezt a bordát szeretném egy 7850/7870-re. Még azt is megengedem, hogy középre rácsípjenek egy standard 12 cm-es bordát (sőt)."
Yo dawg, I put a heatsink in your heatsink, so you can cool while you cool.
-
törölt tag
Spanyolviasz Refound
Úgy is az lesz a sorsa hogy kap egy ventillátort... ha az első nem is, de ami vissza jön gariból az biztosan
-
riedgras
tag
Meg kell fordítani az alaplapot 180°-al
4850 jó xar is volt passzív hűtéssel
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #16 üzenetére
Olyat még nem láttam de lehet hogy nikkelezett is van.
-
aram01
nagyúr
ez a borda szerintem karcsú nagyon
-
djculture
félisten
Elég nagy hülyeség ez a koncepció...
-
atti_2010
nagyúr
Mintha saját magukkal akarnának kiszúrni, DDR3 raknak rá és alulra teszik a hűtött, úgy be fogja melegíteni a nyákot hogy ihaj.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért kerülöm ezeket a gyári silent megoldásokat, mert a kártya alatt van a hűtőborda.
Bezzeg a Zalman passzív GPU hűtője átviszi a bordát a kártya felső felére.Az ilyen gyári silent kártyák csak BTX-be valók, ahol felfelé lesz a borda.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Ł-IceRocK-Ł #7 üzenetére
Hőcsövet eddig én csak rézből láttam, hogy le volt krómozva az egy másik dolog.
-
banhammer
veterán
Tetszetős alkatrész.
-
gyiku
nagyúr
4850bol is csinaltak passzivat, akkor ez nem ertem miert olyan nagy kunszt. talan ha 6770 lenne...
vagy 7770.
-
eclipse006
őstag
Jól néz ki a kártya, de végül is nem ez a lényeg.
-
Angel1981
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2 üzenetére
Igen, és a színes is jó!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Szép nagy rács
-
T_Stark
őstag
Hát ezt a kártyát a DDR3-mal meg is ölték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest