Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razarus

tag

válasz fi:zi'k #31 üzenetére

Hát nézd.. ebben az "egymilliárd légy"-ben vannak a cd és dvd, poló, táska, sapka, stb vásárlók és potenciális bulilátogatók is.
    Tavaly, csak polóból valami ~600E EUR bevétele volt az Armada-nak. (A 20E-redik(!) eladott ASOT 650 logós polót névreszólóan dedikálta Armin v. Buuren, ekkor dicsekedtek ezzel az adattal)
    Igazad van amúgy: legyen "szponzoráció" mert hát miért segítene nekik ingyen Armin. (Én sem ingyen dolgozom)

• Razarus

tag

válasz moleculez #29 üzenetére

Mindíg jókat mosolygok ezeken az "aki ért a zenéhez" tipusú megnyilvánulásokon, mert akik igazán konyítanak az aktuális témához, azoknak hasonló mondat soha nem hagyja el a száját.

Richie Hawtin sokat tett az elektronikus zenéért és technikai értelemben zseniálisat alkotott, de az ő ideje már lejárt, mert olyan zenei stílushoz ragaszkodik görcsösen, amely rohamosan apadó rajongótáborral bír.
    A fészbukkos oldalának is 92ezer követője van, míg Armin-nak valami 7,5 millió. Ez az arány önmagáért beszél.
    Állítólag az idei UMF fesztiválra Richie Hawtin-t meg sem hívták már (tavaly még fellépő volt), míg az "ASOT 650 New Horizons" turné záróbulija külön etapot kapott ugyanazon a fesztiválon
    A miami "ASOT 650" fellépőket videostream-en is többen nézték, mint amennyi követője van Richie Hawtinnak FB-n.

Kérdezzünk meg pár ezert embert arról, hogy ki Armin v. Buuren és ki pld. Richie Hawtin... előbbit a világ nagyobbik fele ismeri (legalább hallomásból) míg Richie Hawtin neve gyakorlatilag kikopott a köztudatból. Ami azt illeti, talán soha nem is volt ott, főleg hogy tucatnyi művésznevet is használt már.
    "AvB" tinédszer kora óta szórja a saját track-eket és kb. azóta kever is, és jól csinálja, mert ahol fellép, ott repülőgéphangárnyi ember ugrál ütemre és itt EZ a lényeg. Egy DJ nem magának vagy a szakavatott kollégáknak kever, hanem a közönségnek.

Visszatérve a fülesre: Nekem, a gyártó cég vezérkara helyében, ha választanom kellene Richie Hawtin-t vagy Armin van Buuren között... nem is kérdés.
    Armin eddig is Philips füleseket használt, tehát nyilván nem esett neki nehezére beszállni ebbe. (A szponzoráció szerintem kizárható, mert Armin és a mögötte levő kiadó régen nincs rászorulva ilyen aprópénzekre.)

Új hozzászólás Aktív témák