Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Persze, ez nem ellened szól, hanem azt írtad, egyettlen! Akkor meg NE írj ilyet, főleg, ha tudod, hogy valótlan. Most gondold végig. Idetéved egy olyan ember, aki szánna rá pénzt, de lehet, hogy a rosszabbikat (Zalman) választja.
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!
Részben ezért fogok venni ThermalRight hűtőt (amúgy is a legjobbak), mert a nyomoronc zalman cpu hűtői nem kompatibilisek az alaplapommal (most ne fikázzátok az alaplapomat, a zalman mérnökeiben van a hiba, ez TÉNY!).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De, ha nem is roszabbik, legalább ne tájékoztassuk félre! habár, én zalman ellenes vagyok, és ha akarnék egy full zajtalan gépet, de ennél 3x drágább lenne, akkor is inkább azt venném meg!