- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Darth Vader
csendes tag
En eddig egy okot talaltam. Lehet,h mas volt az igazi ok.
Ezt az Understanding Linux Kernel konyvben talaltam.
Ez pedig a portolas nehezsege. Egyebkent pedig szerintem nem jo indok, hogy nagyon lelassulna. Valamit bizotos, h lassulna tole a vegrehajtas, de a nyereseg sokkal nagyobb lenne. A stack felulirasa ezzel a modszerrel kivedheto lenne, mivel van kulon stack tipusu szegmens, mely megegyezik a data szegmenssel, csak ez lefele bovitheto.
Amennyiban a stack-et egy kulon szegmensben teszik, akkor megoldhato a stack teljes elkulonites. Igy meg veletlenul sem lehet bele irni, mert a szegmens hatar atlepesenek elso kiserletekor altalanos vedelmi kizaras keletkezik. Innentol kezdve jon az oprendszer es azt csinal a progival amit akar.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest