Aktív témák
-
guest
veterán
Hajrá! Ha így megy tovább, kaptok egy robogót! PZS
-
KERO_SAN
aktív tag
RR:)))
-
karib
addikt
Sőt, az AMDZone-on is van.
-
Most látom, hogy az XBitlabs.com is kitett egy hírt, pedig nekik spec nem írtunk :).
-
Gabró
tag
Gratulálok! Csak így tovább!
-
guest
veterán
Le a kalappal sracok! :) GG!
-
Természetesen mi írunk nekik, nem hinném, hogy naponta pásztáznának egy olyan oldalt, amiből egy vak hangot sem értenek :).
De, az is biztos, hogy rajtunk kívül még x * 100 oldal bombázza őket naponta, tehát eszük ágában sincs kirakni valamit, ami szerintük nem elég jó.
Ezért örülünk. A biztatást pedig köszi, jól esik. -
Azért magyarország (sztem) még nincs olyan helyzetben mint pl japán vagy néhány távolkeleti lap. :)))
Mert japánban feltünnek cuccok ugye nagyon hamar és elég sok távolkeleti oldalon lehet tesztet találni olyan dolgokról amik szintén nem kaphatóak.
1 szó mint 100 tuti nem maguktól veszik észre egy magyar oldalon a cikkeket... :))
De ezzel nincs is semmi baj... :) -
detri
aktív tag
Szerintem sincs ebben semmi rossz, szívesen olvasom én is az ilyen híreket. Már a Plusabit óta látogatlak Titeket, szal még nekem is jó érzés ilyet látni, gondolom milyen lehet Nektek. :)
Honnan szereznek tudomást pl erről az interjúról ezek az oldalak? Ti írtok nekik, hogy figyuzzátok má', vagy ők látogatnak naponta Titeket? :)
detri -
Adi
senior tag
Ez legalább olyan őszinte köszönetnyilvánítás, mint amikor Goodman megköszöni a 3T-nek a tesztpéldány cuccokat. :D
-
netchan
tag
''Nem az önelégültség, hanem a büszkeség beszél belőlünk, az is most utoljára''
Semmi rossz nincs abban, ha hírt adtok az ilyen dolgokról. Az mindenkinek jó, ha külföldön is felfigyelnek kis hazánk írásaira.
Gratula!
n -
guest
veterán
hogy ti mekkora állatok vagytok... :))
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest