- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
guest
veterán
Kérdésem az lenne, hogy Abit kt7a266 és 1100 MHz-s prociból tuninggal mit lehet kihozni? AMD párti vagyok ebben a harcban, mert nem tetszik az INTEL üzletpolitikája. Segítségeket előreis köszönöm. B_e_k_a@free.fotexnet.hu
-
guest
veterán
Hogyan tudnám megnézni, hogy melyik 4in1 van felrakva a gépre? Az eszközkezelőben nézegettem a drivereket, de csak a via audio controllernél találtam egy 5.12.01. 3120-as verziót. A regeditben ami megvan adva helynek, ott se találom a via-t. Létezik, hogy nincsen fenn nekem? A lap egyébként matsonic 7177ct és kifogástalanul megy.
-
Aram
tag
válasz
Don Vittorio #13 üzenetére
Én egy előző Guest üzenetére válaszoltam, aki AMD-DDR-t említett, gondolom 686B déli híddal.
Aram -
Don Vittorio
őstag
www.viahardware.com/download/index.shtm
Ott van a legújabb (4.37V), és azt rakhatod XP-re. A CD-ken általában 4.32 van (vagy valami hasonló régebbi), és azok még nem voltak jók (pontosabban feleslegesek voltak) XP-hez. A többi Mikrofos ''oprendszerhez'' rakhatod nyugodtan a régebbieket is. Régebbi alaplapokhoz ugyanott a listában, de lentebb vannak driverek (pl. USB). -
guest
veterán
Bocsi, az előző hozzászólás végén mindenütt pont helyett kérdőjelnek kellett volna állnia...
-
guest
veterán
Egy buta kérdés:
- Az összes VIA chipset-es alaplapra jó ez a driver. Magyarán ugyan ezt érdemes föltennem az legújabb KT266-A-s és a 4 éves Pentiumos VIA alaplapos gépre is. És fordítva: A most vásárolt KT266A-s alaplapos gépen érdemes lesz 2 év múva az akkori VIA 4-in-1 -et frissíteni?
buta kérdés 2: Most telepítettem Win XP-t. Ahhoz is kell? (Az alapl CD-jén csak a W2000-et említi. Hol találom XP-hez? -
LordX
veterán
Bárhogy próbálom, a v4.35 utániak lefagynak telpítéskor, pedig mindent kipróbáltam. Most akkor mit csináljak? Hagyjam a fenébe?
-
Ezeket a chipset, az AGP, a PCI, az IDE és egyéb driverek. Ha nincs fönt, gondolom 286-os üzemmódban megy a gép, vagy valami ilyesmi :). Viccet félretéve, ha Win98SE, vagy újabb van, akkor nagyjából rendben vagy, mert abban már van VIA driver alapból, igaz régi és lassú.
Ha viszont régebbi az oprencer, akkor tényleg egyesben hajtod a géped... -
guest
veterán
Nekem is VIA chipsetes (AMD-DDR) alaplapom van, de nincs fent ilyen pack. Mit befolyasol ez, mi a jelentosege ?
-
keopsz
HÁZIGAZDA
Töltsétek le, mega cool.. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest