- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
robertkill #244 üzenetére
Nehogymár egy videókártya léte / nemléte ennyire fontos legyen!
Van élet R600 nélkül is... -
robertkill
aktív tag
ez de durva... elhittem vazzeg...
legközelebb vigyázzatok a gyengébb idegzetű olvasókra... nemsok hiányzott a szívrohamhoz...
ÜDV... RoberT... -
sh4d0w
félisten
Update-ben beleírta a cikkbe, hogy bedőlt egy ápr. 1-i tréfának
Korrekt.
-
sh4d0w
félisten
A legszebb az egészben az, hogy egy másik webnaplós oldalon vki ebből cikket írt bye bye r600 címmel
-
Warhead100
tag
Huh én is megettem
-
Dare2Live
félisten
cikk cime lehetett volna a
Végleg leáll az R600 projekt helyett a
Végleg elhalasztják az R600 projektet. -
Dj Ready
csendes tag
Hehe. Az R600 is kezd elszállni, mint a Pentium 4.
Jó lenne valami újat kitalálni. -
Levin01
őstag
válasz
Armando_19 #232 üzenetére
ez régebben igaz volt, ma már vegyes a kép és erősen alkalmazásfüggő is de azért szép próbálkozás
-
venember83
nagyúr
tegnap mar nem 1 embertol hallottam, h igaz s h milyen kar erte, stb stb...
Lassan akkora befolyasa lesz a PH!-nak, h politikai kampanyokban is reszt tud majd venni
-
Levin01
őstag
kér, hogy nem igaz, legalább végre egyértelmű lett volna, hogy az nvidia a jobb
-
Gergo_pet
aktív tag
Haha, viccelődünk halál előtt?
Majd az milyen vicces lesz, ha 1 hónap múlva tényleg ki kell adni ugyanezt a cikket, csak adátumra való felhívás nélkü, nagyon biggyedni fog a sok smile szája. Lássuk be lassan az Ati Amd fúzió egy kalap kaki, végülis 1 kaki meg még egy kaki az csak egy nayobb kaki lehet.
Intel és nvidia forever! -
Armando_19
őstag
válasz
greatchaos #225 üzenetére
Ja, már kicsit túl lett spilázva!
-
greatchaos
addikt
hagyjuk már a témát - áprilisi tréfa volt...
-
Josy
csendes tag
Basszus, ezt én is beszoptam, ahogy kell...
-
R.Attila
tag
Tudjátok mit??? Apátok f@szát!!!! majdnem kiestem a székből
.
-
ddekany
veterán
''Képzelem hány ember lelki szemei előtt pergett le az élet.''
Azért az vicces, hogy csomó embernek ez tényleg lelki sokkot jelenthetett. Érted, ilyen, hogy vmi kib. GPU XY-tól nem jön ki... ez már az emberiség vége.
Ami a kevésbé vicces, hogy az ATI magyarországi képviseletének sajnos nincs jó humorérzéke, és nagyon úgy áll a dolog, hogy a PH! egy fasza kis hitelrontási pernek nézhet elébe. Jobb ha máris kezdik összeszedni az ügyvédeket, mert ezeknek bizony kemény csapata van. -
juliabrilke
veterán
Kiváncsi vagyok,hogy hány emberben állt meg az ütő....
Mondjuk gyanus volt eleve, mert értelmes ember nem dolgozik vasárnap.
De azért nem volt rossz poén... -
petyus_
senior tag
jó lenne beleírni a hírbe h csak kamu, mert már nem egy topic-ban olvastam h ''eddig X1950Pro-t akartam venni, de most h nem lesz r600, lehet h annak is leáll a támogatása, úgyh inkább nvidiát veszek...''
-
Cicero
őstag
már kezdtem örülni
-
Loader
tag
A harmadik mondat után nekem gyanus volt..
-
Zull
senior tag
Április 1.??? Nagyon unatkozhattok a szerkesztosegben h ekkora fake cikket irtok
-
vittuka
aktív tag
Ebben az a vicc, hogy mindenki azthiszi rola.. Pedig kozelebb all a valosaghoz, minthogy kiadjak lassan
(Nem kell bantani..)
Igazad van vamp, megyek is ki a szabadba, ugyis mikrofont kell vennem! -
Vamp
senior tag
Ez jó. Képzelem hány ember lelki szemei előtt pergett le az élet. Gondolom ha a hír igaz lett volna, hirtelen megugrott volna az öngyilkosságok száma.
EMBEREK, KI A SZABADBA, FELKELNI A GÉPTŐL! -
Emu
őstag
Majdnem el is hittem
-
áááááááááááááááááááá
április elsején már nem dőlők be egy ilyen hírnek, de a ph! eddig minden évben megszivatottidén nem igazán olvastam hireket elsején, csak ma ... és megint besz*ptam!!
áááááááááááááááááááá -
Stalker-2572
veterán
A francba már kezdtem örülni
Azért csodálkoztam, hogy fényképek vannak már róla, aztán mégse gyártják
-
Armando_19
őstag
Hát ez tényleg nagyon pofás kis kamu hir lett..
Sokak gondolkodtak el rajta hirtelenjében hogy WTF van? -
simonzé
addikt
És mi van ha holnap jön a hír, hogy ''wazeg, ezek tényleg leállítják az R600 fejlesztését...''?
Jó volt, már épp kezdtem vakarni a fejemet, mikor rájöttem a trükkre.
-
Hun'reeth
őstag
Már épp a szívgyógyszeremhez kaptam volna.....
Ez jó volt, én bes...tam.
-
c0nn0r
tag
Az ütő megállt bennem, amikor elolvastam. Mekkora kő esett le a szivemről, hogy fake. huh. Engem sikerült átverni
-
anulu
félisten
annyira, de annyira rühellem 04.01-et...
-
-
CimbiX
aktív tag
Jesszus, itt olvasom a hetfö reggeli hireket, es az allamat keresgelem, szaladnek az IT-sünkhöz a hirrel ketsegbeesetten...aztan szerencsere becsillan a szemembe a datum... jo volt sracok, nyeltem mint bizonyos szarnyas a nokedlit!!
-
Sokan (legtöbben?) a főoldalon indulnak a PH-nak, és megeszik az ilyen dolgokat. Én mindig a fórumot nyitom meg, tehát a hozzászólásokkal kezdem. Így rögtön láttam, mi a helyzet, de azért végigszaladt bennem a gondolat, hogy most mi lesz?
-
greatchaos
addikt
hát, hogy több évig használjunk egy vga-t, ami kielégítő teljesítményt is nyújt, az szvsz elképzelhetetlen!
amúgy jó tréfa volt]
[Szerkesztve] -
Johnny
senior tag
Nem kellene a ''hírt'' levenni a címlapról ? Elmúlt elseje, így csak megtévesztő.
[Szerkesztve] -
Renwick
őstag
De most még ez sem jogos, legalábbis az Index minden hírünket automatikusan átveszi a 24 óra rovatba, és folyamatosan pörgeti a többi hírrel együtt. Azért volt sokáig címlapos az anyag, mert jó időzítéssel, a vasárnap délelőtti lanyha felhozatal idején raktuk ki.
Jah, aki még mindig retteg, most végképp megnyugodhat: természetesen mi találtuk ki az egészet...
üdv
R. -
Integra
titán
sikerült nekem is csúnyán benyelni..
-
Tomoty
senior tag
válasz
(Kolombusz) #151 üzenetére
Jaja...
Csak savazni tudnak mindenkit, meg másodrangú Láma riporterek generálnak szaftos pletyka híreket.
Amúgy mi van velük???
Csak nem bevették a PH-s hírt, és lehozták? -
VIC20
őstag
Néha arra gondolok, lehet, hogy esetleg jobb lenne, ha egyszereplő s maradna a videókártya-piac? Újraéledne a ''ha egyszer megveszed, pár évig menni fog vele minden'' dolog?
-
Petya88
tag
Így hétfő reggel olvasva még sokkal hihetőbb volt. Én is átéltem a Matrox-os érzést és csak teljesen véletlenül kattintottam a hozzászólásokra.
Teljesen benyaltam és már azon filóztam, hogy vajon az Intel fejlődik fel versenytársnak vagy az S3 éled fel hamvaiból.
Gratulálok! Én is minden évben benyalok pár ilyen aprilisi tréfát. -
kecsawi
senior tag
Ez jobb mint a VIADUKT!!!
-
Gábor vitéz
tag
Mekkora oltás vazze'!...
én is bekajáltam elsőre! Főleg mivel történt már hasonló! Régi favoritom - a Matrox - is kiszállt a ''3D cirkuszból'' mielőtt megjelent volna a következő generációs kártyája (igaz, végül megjelent - parhelia néven - de már egész más szegmesbe pozícionálva) Borzasztóan sajnáltam, és sokáig reménykedtem, hogy hátha újra gyárt majd ''gamer'' kártyákat, mert a G400 nagyon a szívemhez nőtt. Majdnem annyira mint annak idején a Gravis UltraSound hangkártya. (ennek a win95 és a directx tette be a kaput) Majd jött az Aureal Vortex 2-es hankari. (erről pedig a creative ''gondoskodott'').
Szóval volt már egy két példa beton biztosnak hitt márkák/termékvonalak teljes megszűnésére. Ezért is volt nagyon hihető a sztori!
Komolyan kezdtem kiábrándulni a pc-ből
Bár még így is lehet, hogy a következő gépem egy Mac lesz...
Gv. -
Fáraó
őstag
Vasárnap lévén olyan sötétbarnás összefoglalófélét vártam. Meglepődtem, 3X is -cikk, hír, hsz-k. Grat
!
-
Oliverda
titán
Az lenne a szép ha holnap meg jönne a hivatalos hír hogy bemutatták, és mindent üt.
Egyébként jelen állás szerint arról van info hogy mikor mutatják be?
Amúgy amikor először megláttam a címet, azt hittem hogy csak szimplán le lett hagyva a D betű. RD600
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
Hehe...
Bekajáltam én is kanyar nélkül.
Egyből azt gondoltam, hogy hogyan fogok így OLCSÓ belépő szintű DX10-es nvidia kareszt venni, mivel konkurencia hiányában lehet, hogy az nvidia holnaptól dupla áron fogja kiadni a videókarijait!
Üdv. -
rauschie
senior tag
köbbe azis leesett errefelé vasárnap nemsűrűn szállingóznak hírek.
-
zoltanz
nagyúr
Ez jó!
Ha igaz is lenne, csak időhúzásnak vélném más gyártótól is láttunk már hasonlót aztán utána meg odatette magát.
Én már minent el tudok hinni és semmit sem hiszek el egyben. -
KrAt
veterán
Jóvolt srácok
-
g@bo
nagyúr
viccnek is rossz...
hiányzik a cikkből, hogy az amd a cpu fejlesztéseket is feladja, és ezentúl a brigád az intel csippek foglalatait fogja 3 havonta áttervezni. -
DigitXT
félisten
Oké, leesett.
(Pedig totál ledöbbenve olvastam a cikket.
)
-
Findzs
addikt
nem lepődtem meg nagyon
-
nap
addikt
Milyen az a telefonos sajtotajekoztato?
A tobbi teljesen normalis, hiheto. -
oettinger01
őstag
majd aztán tényleg bejön, hogy nem lesz r600 aztán leshettek
én már
hiszek benne
-
Ste
addikt
benyaltam és bevettem
-
djtoomi
addikt
Na ezt én is benyeltem.De utána nem is néztem be a topikba csak most.Reggel óta kesergek mert akartam várni VGA vsárlással nyár végégig hátha ati kiadja olcsó DX10-es karikat de meggondolttam magam.Mos tmeglátom a topikot és LOL
Renwick mért nem irt azóta hogy télleg csak tréfa volt?Vagy mégsem tréfa
?
-
Attila_26
aktív tag
Fasza volt.De mégiscsak tréfa.
-
LALA_kiraly
őstag
Egy világ omlott bennem össze! Az első hszig lepergett előttem az eddigi életem, és próbáltam magyarázni a dolgokat.
Nagyon rossz vicc volt! -
EQMontoya
veterán
ez komoly volt nagyon
-
makso
tag
Húúúúú de benyeltem én is. Azt a kurv@...
Még akkor sem esett le,h mi van amikor a többi számtekes oldalon nézegettem,h ott mit írnak erről. Hát persze,h semmit. -
Ragnar_
addikt
Mondjuk esteleg egy új olcsó hibrid AMD CPU/GPU AM2-es foglalatban az R600 - al dupla teljesítmény mint húzott Core2 Extreme+8800GTX tesztekkel, is hihető lett volna.
[Szerkesztve] -
aeroxr
tag
válasz
(Kolombusz) #151 üzenetére
valóban, nem mondtam h nem
de h ennyire sötétek
és hosszan ott volt a címlapon
[Szerkesztve] -
törölt tag
Heheh! Kirä! Grat
-
aeroxr
tag
Hogy kerülhet egy ilyen kamu link az index címlapjára?
ui: R600 über alles -
Scalpel
senior tag
Ne már bazzeg...
A telefonos sajtótájékoztató mondjuk érdekes lehetett!
Ez a lépése az AMD-nek a csődeljárás kérésevel lenne egyenlő...
Jó vó't! -
Squirrel
őstag
Én is besz*ptam...
Még csodálkoztam is, hogy vasárnap van valami új hír, de elolvasva azt gondoltam, hogy ez tényleg olyan hír lenne, amit vasárnap is meg kell írni...
-
kovy79
őstag
-
orai
csendes tag
Egy ilyen fontos bejelentést ,TELEFONOS sajtótájékoztaton el is intéztek?
Az amd ati már itt is spóról?Akkor buknának hatalmasat ha most feladnák.
2007 04 01 :EZ MINDENT ELMOND. -
rudi
nagyúr
válasz
Oliverda #139 üzenetére
Egy architektúrát csinálnak, ami középvonalig bírnak gyártani, de high-enden egyszerűen képtelenek tisztességesen összehozni (pontosabban olyat terveztek, amivel nem tud megbírkózni a gyártó). Ugyanez volt a helyzet az R5xx-szel. Ez egyszerűen nem megy az ATI mérnökeinek.
-
Pipó
őstag
kinek halálhírét keltik.....
remélem azért ezek után is kaptok hw-t az AMD-től. Tényleg, előtte kellett a beleegyezésük? -
KriptonX
tag
Mondjuk én is Nvidiás vok csak az Amd t nem csipem és ezért kicsit az Ati is kihuzta nállam a gyufát de elszomorodtam , mert azért jo a konkurencia van mirol beszélni , na meg nem is figyeltem semmit csak azon járt az eszem h mi lesz igy mert most akarok 8800 Gts t venni , nehogy ez felverje az árát , tokre kiakadtam ...., de minden elismerésem jo volt a hir
-
Cefet
aktív tag
NVidiás vagyok, de nagyon elszomorodtam.
Aztán..... áááááááááá! -
hülyegyerek
addikt
Azért a 2004 ápr.1-jei hír se volt semmi....''A PH! egyesül a Google Inc.-el'' Na azért az nem volt ennyire xopatós.
-
fiATHaLON
őstag
Asztakurvaéletbe !
Le a kalappal...
Így behülyíteni a népet... -
iguana
őstag
''Lassan mondom, hogy...[...] megértse Orbán Viktor is: Nem_lesz_gázáremelés.''
melyiket hinnénk el előbb?
a cikk jó, szellemes, nem erőltetett.
tetsz. -
Interceptor
addikt
NAH EZ AZÉRT DURVA VOLT!
ilyen elvetemült áprilisi tréfával még nem volt dolgom!
még mindig nem nyugodtam meg teljesen
-
rudi
nagyúr
Hát igen... a másnak eladás tényleg nagyot nyom a hír hihetőségén. Egyáltalán nem lepődnék be, ha az R600 lenne az AMD első és egyben utolsó high-end GPU-ja. Nincs üzlet benne, sok erőforrást emészt fel, nem lehet keresni vele, a GPGPU vonal meg inkább valami szerényebb cégnek való, ráadásul azon a téren ott a Cell is konkurensnek (meg a G80). Felteszem, a jövőben az NV sem a high-end PC-s GPU-kon fog keresni, hanem alsóbb régiókben és az Xbox360, PS3 utódján.
-
Levin01
őstag
Én egyedül csak az árháború miatt sajnáltam volna ha ez igaz, egyébként meg nem különösebben okozott volna lelki törést.
-
-zolee-
tag
Ezt nem hiszem el... ezt úgy BE**OPTAM ahogy kell
. Srácok ez nagyon komolyra sikeredett. Talán egy kicst túl komolyra is. A hír végére egy világ omlott össze bennem.
De hál istennek az anyagi kár nem jelentős.
[Szerkesztve] -
szacsee
nagyúr
A Gamestar Online-n is április 1-e van.
Ott az összes 8800-as geforce-t hívja vissza az nvidia.
A sügerek meg bedőltek nekik!!
[link] -
orbano
félisten
A PH is akkor rug bele az emberbe amikor igazan padlon van. Mondjuk ilyen allapotban semin sem csodalkozom. 1:0 a PH javara
-
slett27
addikt
... és olyan szépen megvan fogalmazva, még idézet is van benne
Kerek szép mondatok.
[Szerkesztve] -
polip
addikt
vidám ápr.-1-et
-
Szőrös
veterán
bammeg nem elég hogy hulla másnapos vagyok még ilyen baromságokkal is etettek. ejnye.
-
kymco
veterán
-
ftc
nagyúr
akkor a kiszivárgott ATI demo nem tudom min futna
az NV konkurencia nélkül miért vinné lefele az árakat(tudnak már valamit)
XGI abba hagyta a játékosok részére a fejlesztéseket...nkább szerver intVGA-t nyomassák most és mintha anno lett volna egy hir,hogy az Ati vásárolt is fel tőlük valamilyen részleget... -
törölt tag
én is beszoptam, ha nem nézek be a fórumba, úgy is maradok -
rauschie
senior tag
bazzmeg, ez beütött mint kvazimódónak a limbóláz.....
amig belenem olvastam a fórumba..áááááhhhh
szépvolt! -
Loretto
veterán
Felkelek ''hajnalban'' és mit látok... Lol
-
dezz
nagyúr
Huh, először még biztos voltam benne, hogy ápr.1.-i tréfa, de ahelyett, hogy a cikk egyre tréfásabb lett volna (hogy lassan kapcsoljon az olvasó), egyre komolyabb és komorabb lett, kezdtem elgondolkodni, hogy talán mégis igaz???
-
Elydan
aktív tag
Ez jó kis áprilisi hír volt
Először bedőltem nekije
-
STC Speed
őstag
LOL
Mint Ati rajongó úgy olvastam ela cikket h az Atinak már teljesen befelegzett
R600 remélom olyan lesz mint anno a 9 ezres sorozat utolso tagjai és porbatipor mindenkit -
Fiery
veterán
A legborzasztobb az egeszben, hogy az AMD mar annyit benazott az R600-zal, es olyan hirek/hiresztelesek jottek mar az olcsobb DX10-es chipek fejleszteserol, hogy siman el lehetne hinni, hogy alufoliaba szepen becsomagolva, az AMD inkabb tovabbadja a technologiat valakinek (pl. S3 vagy XGI), es inkabb az integralt megoldasokra fokuszal.
Egyebkent en is benyeltem siman, kulonosen a hir masodik fele miatt -
Thomas1
addikt
Nah, ennek én is szépen bedőltem...
Jó kis húzás lett volna az AMD-Ati-tól, hogy lehúzzák a WC-n az elmúlt 3-4 év fejlesztéseit.
Mondjuk a ''telefonos sajtótájékoztatónál'' kicsit elgondolkodtam, de nem is jutott eszembe, hogy megnézzem a dátumot. -
afterburner_
őstag
ejha
ne szorakozzatok
-
kebot
tag
Basszus! Nem hittem volna, hogy engem is meg lehet tréfálni elsején, teljesen elhittem!
GRATULÁLOK az ötletadónak!!! Úgy látom, igencsak ütősre sikeredett ez a tréfa!! -
wwenigma
Jómunkásember
Hajnalban melóban már szivattuk a népet...
-
kisninja
őstag
Hát ezt én is benéztem
grat a szerzőnek
-
De szomorú lettem...
Ááááhh, dátum va'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- GTA VI
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest