- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Mekkora oltás vazze'!...
én is bekajáltam elsőre! Főleg mivel történt már hasonló! Régi favoritom - a Matrox - is kiszállt a ''3D cirkuszból'' mielőtt megjelent volna a következő generációs kártyája (igaz, végül megjelent - parhelia néven - de már egész más szegmesbe pozícionálva) Borzasztóan sajnáltam, és sokáig reménykedtem, hogy hátha újra gyárt majd ''gamer'' kártyákat, mert a G400 nagyon a szívemhez nőtt. Majdnem annyira mint annak idején a Gravis UltraSound hangkártya. (ennek a win95 és a directx tette be a kaput) Majd jött az Aureal Vortex 2-es hankari. (erről pedig a creative ''gondoskodott'').
Szóval volt már egy két példa beton biztosnak hitt márkák/termékvonalak teljes megszűnésére. Ezért is volt nagyon hihető a sztori!
Komolyan kezdtem kiábrándulni a pc-ből
Bár még így is lehet, hogy a következő gépem egy Mac lesz...
Gv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest