- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Én is kavarban voltam ezzel, de tudtommal a K8L csak később jön.
[link]
Ami a télen történik, az a 65 nm-es gyártástechnológia bevezetése. Nyilván persze lesznek egyéb apróságok is, ha már új nevet kap a mag, így lehet számítani teljesítményjavulásra (és fogyazstáscsökkenésre), de ez még nem a K8L. Egyébként is, mintha a K8L-t először a szerverproceszsorok piacán akarnák bevetni.
A linkekben, amelyeket beraktál, egyébként szó sincs K8L-ről.
[Szerkesztve] -
Dare2Live
félisten
a váltás már folyik gondolj csak a 65nmes x2 turionra.... félév és lecsurog desktopra is. ugyhívják brisbane.
Anand mérések szerint 2.4es conroe 15-35%ot ver egy 2.8as fx62re. Node lesz 3.3ghzes extrem edition is conroebol az 50-85%ot ver fx62re.
Holvan az általad említett félhivatalos roadmapon a k8l? Ne érts félre én hihetetlenül drukkolok AMDnek, hogy kitudjon dobni a piacra pl egy 4ghzes FX-X2t ami hozza azt a teljesítményt mint conroe mert az nagy áresést jelentene.
És én, gondolom te is leszarjuk, hogy Intel vagy AMD nekünk az ár telejsítmény számít. Ha intel ad olcsobban jobbat aztvesszük ha amd akkor azt.!?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kuponkunyeráló
- Küszöbön az androidos PC-k
- iOS alkalmazások
- Spórolós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3-8100 100% tesztelt, hűtő nélkül
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest