- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
Mista Boller #29 üzenetére
Hát DE! Az UT2003-nak elég nagy a gépigénye. Hasonlítsd csak össze a Wolfensteinnel: annak szebb a grafikája (nem hülyéskedek, vizuálisan tényleg szebb), és jóval gyengébb gépen is elfut (pl. Duron600, GF2MX, 128MB). Ilyen gépen az UT2003 nagy eséllyel slide-show lesz!
-
Pala
veterán
Bizony, én elhiszem! A Q1-el még most is el lehet szórakozni (csak kár, hogy marha gyorsan, kb. 500fps-sel fut)
-
Pala
veterán
Szerintem a Doom3-nak nem lesz sokkal nagyobb a gépigénye, mint az UT2003-nak (mert már ennek is elég nagy). Számolgattam magamban, és arra jutottam, hogy szerintem egy Radeon 9000/GF4 MX440 már elég lesz hozzá, éspedig: mert ezek a boardok már elég olcsók egy átlagos felhasználó számára, ha a gépigény magasabb lenne, akkor csak egy viszonylag szűk réteg tudna játszani vele, és akkor nem lenne siker, mivel senki sem venné meg (tudván, hogy úgysem megy). Nem merik megkockáztatni, hogy csak GF4 TI-n fusson, mikor a userek többsége még mindig ennél jóval gyengébb grafboardokat lovagol (pl. TNT/TNT2/Voodoo3/G400/GF1/GF2/Kyro)
-
Pala
veterán
Ezt én is így gondolom, a Serious Sam tényleg szebb a Q3-nál, és bevallom én is szeretem azokat az fps-eket, melyben azért gondolkodni is kell (Half-Life, Undying, Medal of Honor). Medal of Honor a legjobb ilyen szempontból, nagyon realisztikusan adja vissza a háborús környezetet, szép a graf. és jó a játékélmény!
De a legszebb fps jelenleg tényleg a Serious Sam 2: The Second Encounter.
A quake 3 és az id játékok pergő játékmenetük miatt ragadtak el engem. -
Pala
veterán
Most nem értem, miért sértődtem volna meg azon, hogy te végignyomtad Ultra-violencen??? Na mindegy!
Én csak középszinten viszem (A 7-es pálya valóban jó agresszió-kiélésre:)), de a 18-as még jobb (arra gondolok, amikor egy nagy udvaron középen áll egy oszlop, és itt jönnek a szörnyek ezerrel). Szal nekem az Ultra violence max. a 14-15. pályáig megy, onnantól már nagyon durva:))))). Nightmaren ki sem merem próbálni..... -
Pala
veterán
Ha tényleg érezni akarod az igazi Doom feelinget, akkor kezd el végignyomni, és (azt hiszem a 18-adik szinten) megtudod miről beszéltem. Ehhez képest egy UT játszma a lényegesen szebb grafika ellenére sem eredményez nagyobb hangulatot!
Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de a Doom valamiért iszonyúan jól sikerült!! -
Pala
veterán
Egyébként szerintem sem rossz az UT2003, sem a sima UT, de...... hogy fejezzem ki magam..... az ID az igazi szakértő ebben a témában (fps), ha úgy nézzük, mindegyik más csak klónnak tekinthető. Persze azért vannak kiemelkedő alkotások (Undying - hangulat, sztori, grafika; Half-Life - ''ott vagyok feeling'', grafika, sztori; Serious Sam - hamisítatlan arcade Doom feeling, grafika; Wolfenstein - grafika, zene; Medal of Honor - grafika, hangulat, sztori; Descent3 - oltári feeling, grafika), de csak egyetlen játék létezik, amelyet 10 év múlva is előveszünk: Doom.
Persze az UT is jó a maga nemében, de én ezt csak egy rendkívül dícséretes törekvésnek tartom a Quake3-mal szemben, nem több, amely egy szép emlék lesz évek múlva. -
Pala
veterán
Na, azért csak rakd majd föl, megmondom miért:
1. meglepő módon a GTA3 is fut sima TNT1-en (egyik haverom gépében), ami azért nem semmi. Ez most nem azt jelenti, hogy a Doom3 biztosan futni fog, csak azt, hogy vannak még csodák.
2. Nekem csak egy Voodoo2-őm van, de lesz egy Hercules Kyro2-őm, elképzelhető, hogy azon 640x480-ban szaggatás nélkül menni fog. Ezt azért gondolom, mert az UT2003 1024x768x16-ban meg se rezzen a Kyro2-őn. Szal nem muszáj feltétlenül GF4-et, vagy Radeont venni, elég lesz GF2(nem MX), Kyro 2, Voodoo5 (szerintem). -
Pala
veterán
Hát szerintem a Doom 3 minden szempontból túl fogja szárnylani (lazán) az UT2003-mat, mert: DX8-at kihasználja (Az UT nem, csak kell neki a futáshoz) és ezért szebb lesz a grafikája (sokkal), a bump mapping miatt, emellett a legendás ID készíti (ez azért zámít, mert ők az fps műfaj megalkotói, ők tudják ''hogyan kell''), na és a világ legsikeresebb jáékának folytatása lesz (igen, statisztikák szerint a Doom 2: Hell on Earth minden idők legsikeresebb játéka). Meg én amúgy is ID-párti vagyok :)
Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest