- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Tisztában vagyok vele hogy létezik egy ezek köré a gépek köré épülő subkultura és respektállak téged is meg ratmant is. A mai napig ha meglátok egy 500as Amigát, már hallom is ahogy a 3ésfeles floppy finoman a helyére kattan és abban a pillanatban a képernyőn már megy is a spaceballs demo. rendszeresen rámjön a késztetés, hogy venni kéne egyet.
de subkulturára üzletet építeni nem lehet. itt valaki írt egy jó 5letet, hogy kiadni az eredeti vasakat és okos kiegészítőket készíteni hozzá, nem pedig desktop pcket gyártani Amiga néven.
a legtöbb felhasználó olyan mint én.
-nem érdekel hány órajelciklus alatt hajtódik végre egy utasítás mert hülye vagyok a programozáshoz. annyit láttam Amigán, hogy nagyon flottul mentek a demók és játékok.
-nem attól élvezek el, hogy az os mennyire gyorsan tölt be és mennyire stabil meg bugmentes.
nekem csillivilli efektek kellenek, meg crysis és álljon el a szavam a grafikától meg a fizikától. én ezért szeretem a kompútereket.
holott valóban mióta pc-m van csak a szopás van vele, mert valami mindíg kékhalálozik, behal. most 7végén döglött meg pl. a DFI lapom.
Ti vagytok a koponyák , ti benne vagytok ezekben a dolgokban. Mint Bill Gates mikor még a garázsban bohóckodott tizenévesen.,
Tessék reformálni a piacot.
[Szerkesztve] -
rup1u5
nagyúr
nagyon szerettem az amigámat de már rég döglött, mint a commodore. ezzel nem lehet mit csinálni. mind a két név csillog-villog a régi szép idők emléke miatt és ez annyira nem hagyja nyugodni a jogtulajdonosokat, hogy hosszú bottal piszkálgatják, mint egy döglött macskát azon töprengve, hogyan lehetne még pénzt kipréselni a jólcsengő névből.
Legalábbis én így látom. 10éve igérgetik a föltámadást de csak commodore bőrbe húzott pc sikerült belőle. és már nem is lenne értelme. ha jobban belegondolok másnak már nincs is nagyon létjogosultsága. esetleg a mac-nek. az meg drága. mehet a múzeumba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest