- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
válasz
Scream007 #28 üzenetére
csak ez a kártya már belépő kategóri felső fele kb, 20-30e-ért nem fognak 7600GT-t kínálni így viszont,hogy húzható - én meg személyszerint lemondok a nagy memosávszél igényes effektekről(16xAF,4xAA) - nagyon megéri az árát a 7600GT-hez képest szerintem mert az ugye árban 50-60e Ft és nem nyújt kétszeres teljesítményt, kb 60-70%-kal tud többet viszont többe kerül, ahogy már írták ez a 6600 helyére pozicionálták és ott szerintem teljsen jó, főleg hogy még passzív is, szerintem egy ilyenre beruházok, ha elérhető lesz max 30 körül kishazánkban
, engem kicsit a 9600 és a 9600pro közti különbségre emlékeztet, az plusz memó sebesség nem hoz annyival többet ahhoz képest, hogy mennyivel került többe, mint a sima, azt meg majdnem pro szintre lehetett húzni és az is passzív volt
, persze a te állspontod is érthető hogy a 7600GT jó kari meg aktuális fejlesztés, meg húzható meg minden, csak szerintem a nagy átlagnak ez max 30-35e Ft ami kifizethető, és az összes játék elmegy vele, ha nem is max effektekkel meg 1600x1200-ban de fut
-
VargaI
senior tag
válasz
Scream007 #24 üzenetére
már miért is lenne kamu? kba annyival lasabb a GT-nél, mint amennyivel kevesebben jár a GPU meg a RAM, átlag 30-40 %, a 6600 GT-t elveri
, viszont a X1600XT-től vagy nagyon kikap vagy nagyon elveri(de ez mondjuk nem a 7600gs hibája hanem ATI-é
), egy 5 V-on járatott venti alá azt kész is
- nem semmi mit meg nem engednek passzív hűtésnek 80-90°C
, ez miért olcsóbb mint a 7600GT amúgy? hiszen a DDR2 nem az olcsóságáról volt híres, vagy csak megint raktárkészlet kipucolás?
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Scream007 #19 üzenetére
Nekem is ez a vga marad még vagy 2 évig, csak úgy mondom.
Összegyűlt rá elég nehezen a lé, nem fogom cserélni azonnal. Majd ha már tényleg csak 800*600ban fognak menni a játékok akkor.
Én toltam a feart 1024*768ban, úgy még nem volt rossz, de azért érezhető volt a különbsség.
Én inkább visszaveszem a részletességet, csak ne kelljen leváltanom 1280*1024ről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest