- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
amúgy nem tudjátok, lehet-e már kapni vmerre? ha igen mennyiért?
-
VargaI
senior tag
válasz
Scream007 #28 üzenetére
csak ez a kártya már belépő kategóri felső fele kb, 20-30e-ért nem fognak 7600GT-t kínálni így viszont,hogy húzható - én meg személyszerint lemondok a nagy memosávszél igényes effektekről(16xAF,4xAA) - nagyon megéri az árát a 7600GT-hez képest szerintem mert az ugye árban 50-60e Ft és nem nyújt kétszeres teljesítményt, kb 60-70%-kal tud többet viszont többe kerül, ahogy már írták ez a 6600 helyére pozicionálták és ott szerintem teljsen jó, főleg hogy még passzív is, szerintem egy ilyenre beruházok, ha elérhető lesz max 30 körül kishazánkban
, engem kicsit a 9600 és a 9600pro közti különbségre emlékeztet, az plusz memó sebesség nem hoz annyival többet ahhoz képest, hogy mennyivel került többe, mint a sima, azt meg majdnem pro szintre lehetett húzni és az is passzív volt
, persze a te állspontod is érthető hogy a 7600GT jó kari meg aktuális fejlesztés, meg húzható meg minden, csak szerintem a nagy átlagnak ez max 30-35e Ft ami kifizethető, és az összes játék elmegy vele, ha nem is max effektekkel meg 1600x1200-ban de fut
-
VargaI
senior tag
válasz
Scream007 #24 üzenetére
már miért is lenne kamu? kba annyival lasabb a GT-nél, mint amennyivel kevesebben jár a GPU meg a RAM, átlag 30-40 %, a 6600 GT-t elveri
, viszont a X1600XT-től vagy nagyon kikap vagy nagyon elveri(de ez mondjuk nem a 7600gs hibája hanem ATI-é
), egy 5 V-on járatott venti alá azt kész is
- nem semmi mit meg nem engednek passzív hűtésnek 80-90°C
, ez miért olcsóbb mint a 7600GT amúgy? hiszen a DDR2 nem az olcsóságáról volt híres, vagy csak megint raktárkészlet kipucolás?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest