Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Esetleg hangtárcsázás/hangvezérlés
Mondjuk a mostaninál egy hangyabokányival komolyabb kivitelben
-
L3zl13
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
Photoshop.
''amíg a magyar nem lesz világnyelv...''
Majd a Vodka csinál rá jó kis lájvot. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Ez a telefon egy létező prototípus, vagy egy tracelt/photoshopolt valami? Mert utóbbi esetben pláne nem értem a dolgot. Ha én rajzolok egy überfuturisztikus dizájnvalamit, az minek számít? Ezt úgy értem, hogy ha ez tracelt/ps-ezett kép, honnan lehet azt tudni, hogy mennyire megalapozott és egyáltalán van-e mögötte műszaki tartalom?
Pompi: amíg a magyar nem lesz világnyelv, addig egy csupán hangutasításokkal kezelhető telefonhoz nem fűzök nagy reményeket. -
Pompi
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
''Hogyan olvasok rajta webet? Hogyan írok SMS-t? Hogyan tárcsázok egyáltalán egy számot a telefonkönyvből?''
Hangutasítással pl.
De az e papír nem telefon... kvázi a nyomtatott média leváltása lenne majdan. -
Den
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
ezek olyan kérdések, amire ez a koncepció meg sem próbál választ adni.
Ez egy útkeresés, egy lehetséges válasz arra a kérdésre, hogy hogy lehet összeegyeztetni az egyre nagyobb kijelzők, és egyre kisebb telefonok iránti igényt.
Viszont azt én nem értem, hogy kerül a címbe a e-papír? ennek köze nincs az e-papírhoz -
Athos07
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
Szerintem kicsit eltévesztetted a házszámot: csak nézz körül, hány használhatatlannál használhatatlanabb koncepció fordul meg a neten. A koncepcióknak nem csak az a lényege, hogy megmutassa: 5 év múlva ilyen telefont fogsz szorongatni, néha csak EGY új technológiát mutatnak be egy koncepcióval.
Ha az alsó részt képzeletben megszélesíted, odaképzelsz pár billentyűt már rögtön tudsz sms-t írni, webet olvasgatni, számot tárcsázni...
Mellesleg nekem tetszik - bár remélem még egy jó ideig megmaradnak a szép kézzelfogható telefonok. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Teljesen elvetélt, használhatatlan koncepciók. Hogyan olvasok rajta webet? Hogyan írok SMS-t? Hogyan tárcsázok egyáltalán egy számot a telefonkönyvből?
Miért nem valami értelmes újításon törik a fejüket az erre szakosodott kreatív elmék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest