- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Valóban nem feltétlenül a Nokia leányvállalata, de hogy szoros az együttműködés, az biztos - eddig ugyebár a 6230 és a 6230i szolgált a telefonok alapjául - változatlan tudással.
Én amúgy megintcsak - remélem, hogy készül majd faborításos verzió is, mert ez igy nemhogy csúnya (szerintem nem olyan rossz), de kevésbé egyéniség, mint az ezelőtti modell. Remélem nem amiatt hagyták ott a rózsafát, mert a ruszkik lekoppintották. -
Athos07
senior tag
Fura, hogy ebbe belefért a 70 megás belső memória -- illetve fura lenne, mert szerintem ebben sincs benne, és ugyanúgy 64+6MB, mint az alapjául szolgáló 6233-ban van. Egyébként nekem tetszik, de így az aluminium borítással kevésbé érdekes, mint a spéci faborítással a régi Mobiadok. Amúgy jópofa, de a faborítással lenne igazán érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 10
- Interactive Brokers társalgó
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ford topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest