Aktív témák
-
marcee
addikt
Akkor lehet, hogy levakarom a win-t, ha estig nem lesz megoldás.
Na, meg persze, ha sikerül a CG (:D) írás -
marcee
addikt
Csak az nem biztos, hogy felrakta a ''rendes'' IDE drivert.
Nézze meg mindenki - akinek megy az új driverrel - az eszközkeleőben az IDE/atapi vezérlőknél, hogy szabványos/nforce2/vagy a kacifántosabb nevű valami nforce2 igp/spp... nem t'om mi a neve, van-e fönt. Tulajdonságainál ott a gyártó és dátum. Ha az in the box van fönt, akkor az 2002.05.valami, az új meg 2003.09.30 talán. -
marcee
addikt
Hogy a többiek is értsék: telepítés közben rákérdez, hogy kell-e a rendes IDE SW driver, ha nem-et kattintunk, akkor eleve a korlátozott képességű, de kevésbé problémás in the box drivert rakja, ha igen-t akkor nekem nem indult többet, csak csökkentett módban ahonnnan eltávolítható.
-
marcee
addikt
Nem tudom nálad mi történt, de azt hiszem hasonló mint nekem.
Driver Cleaner-rel ledörgöltem minden nv meghajtót felhúztam az újat és nem ment, az XP töltőképernyőn a még most is rohangálna a kis kék csík, ha meg nem unom. Csökkentett módban uninstall IDE SW, és in the box vissza, és így megy rendesen, dehát nekem eddig csak a full ide hiányzott.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest