- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
Aktív témák
-
corel
csendes tag
Nekem lassan más egy hónapja KT4 Ultra alapom van, egy 1800+ Athlon XP procival, meg DDR 333-as rammal. És sehol nem hallottam még arról hogy támogatná a 400-ast, kivéve itt. Egyébként ilyen beáálítást nem találtam a biosban, csak 333-ig. De lehet hogy egy bios frissitéssel el lehet érni. Egyébként egy kurva jó alaplap. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy tesztekben 1-2%-al többet nyújtott mint a ASUS, vagy az EPOX. Asszem a tesztelo.hu-n találtam a teszet. Mind a három közül ő nyomta legjobb teljesítményt. Sokan jól leugaták már nekem, hogy miért nem ASUS-t vagy ABIT-et vettem, egy jó kis INTEL(szeméttel) procival. De engem ez mindaddig nem érdekel mig a szakadék a két proci között ekkor, árban, meg teljesítményben, merthogy ez az összállítás stabil, és odaveri a nyomorék 2ghz-s pentiumot. SZal csak ajánlom mindenkinek, egyébként az ára ugyanott van mint a hasonló ASUS és EPOX, vagy ABIT alapoknak.
Aktív témák
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Detroit: Become Human teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- ASUS PRIME X670-P WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest