- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Amúgy a cucc honlapján le van írva, hogy milyen korlátozások mellett tudja használni a DDR400-as modulokat. Csak MSI által bevizsgált és csak max 2 darabot. De van, amiből csak 1-et.
[L]http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=356&MODEL=MS-6590[/L]
Mellette van link a BIOS-oskra is, de csak a 08.22-re datált 1.0 van kint. -
corel
csendes tag
Nekem lassan más egy hónapja KT4 Ultra alapom van, egy 1800+ Athlon XP procival, meg DDR 333-as rammal. És sehol nem hallottam még arról hogy támogatná a 400-ast, kivéve itt. Egyébként ilyen beáálítást nem találtam a biosban, csak 333-ig. De lehet hogy egy bios frissitéssel el lehet érni. Egyébként egy kurva jó alaplap. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy tesztekben 1-2%-al többet nyújtott mint a ASUS, vagy az EPOX. Asszem a tesztelo.hu-n találtam a teszet. Mind a három közül ő nyomta legjobb teljesítményt. Sokan jól leugaták már nekem, hogy miért nem ASUS-t vagy ABIT-et vettem, egy jó kis INTEL(szeméttel) procival. De engem ez mindaddig nem érdekel mig a szakadék a két proci között ekkor, árban, meg teljesítményben, merthogy ez az összállítás stabil, és odaveri a nyomorék 2ghz-s pentiumot. SZal csak ajánlom mindenkinek, egyébként az ára ugyanott van mint a hasonló ASUS és EPOX, vagy ABIT alapoknak.
-
WaterLo
aktív tag
A KT4 Ultrán milyen chipset lesz?
Aktív témák
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest