Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
a notimhoz pont jó lett volna,de inkább 5.1es füles mellett döntöttem,mert ennyiért nagyon drága.

-
_cirmos_
őstag
válasz
janpotocki
üzenetére
kis kertbe elég
. napozás közben mindig fülessel hallgatok zenét, így viszont nem hallom a telefont. nekem pont jó lenne. egyedül az árával van bajom. -
janpotocki
senior tag
persze, de strandon másokat zavar, egy kertbe meg kicsi. bár alapvetően úgy vagyok vele, hogy mindenki azt vegye meg/senki ne azt vegye meg, ami neki kell/nem kell, ne azt/azt, amiben mások fantáziát látnak/nem látnak fantáziát (nem kívánt törlendő).
izé, szóval mindenki azt vesz, amit akar -
Sefter
veterán
válasz
janpotocki
üzenetére
arra feltekerem a hifi-t, hogy a szomszéd is örüljön...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
golyani
őstag
jelentem összedobtam egy 12V-ról kb 12W-ot leadó erősítőt. ezt megspékeled vmi autó hangszóróval(vagy hasonlóval) meg veszel hozzá egy 12V-os 1,2Ah-s akkut ez mind kijön durván 7 ezer magyar királyi forint Maximum. súlya max 2 kiló.
ja a hangszórót meg ar erősítő részt bevágod egy maszek fadobozba oszt cső vágsz rá egy sub lyukat h dizájner legyen. kész.
igaz nem szetereó de működik és fasza.
ha sztereó akkor +1000 de akkor nagyobb is.
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
válasz
janpotocki
üzenetére
strandon, kertben, telken... csak nem a mi pénztárcánknak való. kiváncsi vagyok mikor lesz napelemes változat

-
Panther
HÁZIGAZDA
Látom senki nem érti mire is jó ez... nekünk például a kis erdélyi kirándulásunkon (2 hét, vonat+gyalog) tök jól jött volna egy ilyen. És a hátizsákban tényleg nem árt ha nem nyomja szét a hangszórót a sok cucc (a tömörítés elég erősen jelen van a hátizsákokban ilyenkor...), szóval az elforgathatóság sem marhaság.
(Úgy látom itt még senki nem járt notebbok/autó nélkül semerre.)
MOD: Hozzáteszem, a 20k tényleg sok érte, és góliát vagy vmi hasonló tartósabb elemmel jobb lenne. Még a ceruzaelem(AA) is könnyebben beszerezhető mint a mikro(AAA), és jóval tovább is bírja.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
A lóf@sznak elforgatós mechanika erre. Hülye mobiltelefonoktól már mindent átvesznek? Legközelebb szétcsúsztatható meg kinyitható hangfallal jönnek elő? Ez a duma, védje a hangszórókat... Nem jó rá a prosztó fémrács, mint a piacos magnókon? Az is megvédi!
-
Sefter
veterán
nem értem kinek találják ki ezeket, mert:
- nem sokkal lehet jobb (ha jobb egyáltalán
), mint egy noti hangszóró
- 20k nagyon sok érte
- 4db elem meddig tarthat a valóságban
(szerintem az a 35 óra marketingduma...) -
_cirmos_
őstag
inkább kiviszem a kis hifihez a hosszabbítót ha kertiparti van
, 20k az nagyon sok alkohol.
én vagyok ma ilyen aktív, vagy a többiek ilyen lassúak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Androidos fejegységek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. napozás közben mindig fülessel hallgatok zenét, így viszont nem hallom a telefont. nekem pont jó lenne. egyedül az árával van bajom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), mint egy noti hangszóró