Aktív témák
-
tothbe
addikt
válasz
7Heads Drago #17 üzenetére
Tehát vettél egyet ugyanúgy gari nélkül, csak kicsit olcsóbban.
Én vettem egy Freezer4-et a Prescottomra 3,5k-ért. Nulla hang és még egyedi is a dizájn.
Ja és mellesleg 6 év garancia van rá! -
vizhűtésre léghűtés, azaz az ''igen, elcsesztük!'' c. mondóka.
-
Rover623
félisten
válasz
7Heads Drago #19 üzenetére
OMG...
Olvass vissza lécci a #7. hsz.-ig...
Nem engem kellene meggyőznöd... -
D.Orion
veterán
válasz
7Heads Drago #19 üzenetére
''Egyik másik cég elégé gyatra pasztát mellékel a hűtőihez!''
Ez főleg a videókártyáknál igaz, amikor a gpu, ram és azok hűtése közé ilyen undorító ''rágógumi'' feeling szerű ragacsot raknak. Nah annal nincs is rosszabb.
[Szerkesztve] -
7Heads Drago
veterán
-
tothbe
addikt
Hiába, a Zalman sosem lesz befutó nálam. Mert bár jó cuccot gyárt de mindig szinte a legdrágább és mégsem a legjobb.
-
K G S
tag
Jesszus, ekkora zajt 1800-as fordulat mellett
Azért azt hinné az ember, hogy zajcsökkentésre gyúrnak.
1 éve vettem CoolerMaster 12cm-t és az tud 22dB-t 1200-as fordulat mellett -
D.Orion
veterán
Hát én nem tudom mi folyik a Zalmannál, de amit az utóbbi ídőben művelnek az olyan, mintha raktak volna egy hátramenetet a cég szekerébe.
Ez a venti nem nagy kunszt, ráadásul nem is egy szuperhalk, ilyen már van a piacon.
A Reserator-hoz ez a kiegészítő meg már az alap torony megjelenése óta várat magára.
Az egyetlen jó pont ez a hűtőzselé lehet. A mostani trutymók sztem úgy 1.5 év után kezdenek el veszíteni a hővezetésükből. 4év múlva meg szinte megkövülnek az adott egységen. Nem tom ez a zselé meddig bírja, de tuti ki fogom majd próbálni egy gépen, hogy mennyivel több hőt képes levezetni egy szimpla pasztához képest. -
csudri
őstag
Nem hiszem el, hogy ennyi ideig tartott 12cm-es ventit csinálniuk és csak ennyire futotta! Ez így elég száni!
-
Scream007
őstag
klasszul néz ki, biztos zsír
-
Shim
őstag
a zselénél ez mit akar jelenteni? ''akár hosszabb időn át is felhasználható anyag''
-
Ősember
őstag
és mivel lettünk elörébb?
900rpm, mint a silent blade, de 1 db-el hangosabb. igaz ezt senki nem fogja megmondani hallgatozásra.... majd meglássuk az árát és a légszállitását
a resorator mellé meg lassan lehet majd kiegészitö pumpát is venni vagy mi lesz ott?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged