- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petho0506
tag
-
waverider
senior tag
a honlapon nincs is rajta!
biztos, még ők sem tudnak róla -
Igen puritán, de nagyon high end feelingje van ennek a Zalmi HTPC házikónak. Én mondjuk a Silverstone LC20M-et fogom megvenni, mert sztem az a legjobb, mert dual optikai drive és egy 3,5''-es drivenak is adtak helyet. Amúgy meg HTPC házat venni távirányító nélkül badarság. Sztem ez a HD160 85 rongyos ára után olyan 60-70 k körül lehet.
Üdv,
Vikthor -
atuci
őstag
Nekem csak az optikai meghajtó helye nem tetszik, miért nem tettek rá lenyíló ajtót? Most honnan vegyek hozzá egy ugyanilyen szálcsiszolt alu takaró lemezt?
Mert mind a fehér, mind a fekete dvd-k rosszul néznének ki benne, talán csak a szürke lehet elfogadható.
Bár jobban megnézve, lehet, hogy csak a kép nem sikerült túl jól, talán az előlapot is átlehet rakni a dvd meghajtóra.
[Szerkesztve] -
GiXXXer
tag
Nem is a magyar piacra tervezték, hanem a tengerentúlra, ott ez aprópénz, pár nap diákmunka, és már egy belevaló conroe-ra is megvan a lóvé...
-
Blackdeath
aktív tag
nem néz ki rosszul a kicsike, csak az ára az ami nagyobbacska.
-
Misi 007
őstag
Jah tisztára erősítő alakja van dehát a Zalman házaknak van bőven ára.
-
NorDezs
senior tag
Jól néz ki ez a ház, jól mutatna az erősítőm alatt. Mikortol is kapható kishazánkaban?
-
Male
nagyúr
Miért nem lehet laposra csinálni? Ami HTPC-be kell, az mind van low-profile verzióban... sőt, leginkább ilyen verzió van... mondjuk ezt úgyse venném meg, mert rohadt drága.
-
Dassler
őstag
Micro ATX lap, és 7 teljes értékű kártya csati...érdekes. mondjuk a mai lapokhoz amennyi hátlapi kivezetést adnak.
-
Akheron
senior tag
Inkább az árat mérsékelhetnék végre az újabb és újabb típusok piacra dobása helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest