- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Aktív témák
-
Cruz
aktív tag
válasz
viharhozo #29 üzenetére
:)
Én ponn a másik oldal vagyok.
Egyszer vagy két éve előző munkahelyemen bejön a ''számtekes'' srcá, hogy ellenőrizni kell valamit minden gépen, ezért pár perce abba kellen hagynom a munkámat. Tessék cimbi!, mondom én előzékenyen. Beül a gép elé, újraindít, kódol bios. Újraindít, gép megy, win ok. Kérdem én (olyasfajta pofával, mait nagyon szeretnek az IT-s kollégák): ez most milyen frissítés volt, mert ezt a kék képernyőt (bios :D) én még nem láttam? Oh semmi különös, csak az adatbiztonságot, adtavédelmet erősítettük, így nehezebben tudják majd feltörni a gépeket. Ok, köszi, szia - mondtam a választ olan képpel, hogy ''tok jó csak mennyen már mert vissza akarom kapni a gépemet, hogy dolgozhassak és két percen belül úgyis elfelejtem még azt is hogy bennvolt a szobában''.
A poén az ott van, hogy az orrom előtt ütötte be a kódot, ami egyezett a gépre ragasztott azonosító betűkkel és számmal. LOL
C.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest