- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
VargaI
senior tag
azért azt hozzátenném, hogy Intel a cedar mill-t is bereklámozta, hogy kevesebbet fogyaszt, azt mi lett belőle? talán 10-20%-kal csökkent a TDP
,de még ebben sem vagyok biztos, lehet hogy csak idle-ben fogyasztott kevesebbet
, amúgy a core duo-s asus is itt a ph ment vagy 1,5 órát, hiába a 65 nm
, de mind1, majd ha kijön a turion 64 x2 meg majd a conroe, akkor majd kiderül az igazság
viszont azzal egyetértek, hogy nem a 2 magos notit kéne erőltetni, hanem a min 4-6 órás akksis üzemidőt, (1 magos ULV-s procik, SSD-vel, vmi takarékos kis vidkarival, OLED kijelzővel, de jó is lenne)
[Szerkesztve] -
orbano
félisten
most már Intel is alkothatna vmit fogyasztás terén
Ha nem lenne naponta 3 Conroe-s hír, még el is fogadnám ezt a félmondatot, de így inkább hanyagolnám.
Valahogy ez a Turion 64 X2 nem hangzik nekem túl jól. Notiban mindig is az MPM-et preferáltam, a Yonah óta pedig szerintem esélytelen lesz egy darabig a Turion. Talán ha a következő magjukba beleraknak valami vérprofi energia menedzsmentet -
VargaI
senior tag
elég valószínű, de majd meglátjuk
, én inkább 2007 elejére hajazok: AM2 K8L 65nm-en újabb genereációs SOI-val + azzal az újítással, amit IBM-mel fejlesztettek ki (+30-40%-kal gyorsabb tranyók
), meg a fogyasztás is jó lesz 35/69 W
, most már Intel is alkothatna vmit fogyasztás terén
(notikban mondjuk ők viszik a prímet
)
meg azért az Intel core duo TDP-je is (átlagos!) 20-30 W körül van
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Mivel az egymagos Turion teljesítménye és fogyasztása ismert (platformszinten nem éri el, pontosabban meghaladja a Core Solo rendszerét), ezért csodát nem várnék a kétmagos változattól sem, különösen nem 90 nm-en.
Egyébként is az év második fele jó eséllyel nem az AMD X2 fölényéről szól majd (a kód neve Conroe). -
Krix
őstag
És két hdd-t raknak bele Raid 0-ban, hogy ki tudja szolgálni a 120M/s-ot?
-
VargaI
senior tag
''Az új noteszgép a az Airgo vezérlőjének köszönhetően....''
hajrá AMD, kiváncsi vagyok, hogy itt is meg lesz-e a teljesítménybeli fölénye az AMD-nek, mint az asztali kétmagos prociknál
jó lesz ez az új WLAN szabvány is (lassan ott tartunk, hogy elkészülnek a hardverek és ahhoz kell majd a szabványt igazítani)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest