- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Furcsa hibát produkálnak a Garmin órák
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Migege
csendes tag
Most vettem új telefont és nagyon meglepődtem, hogy hívtam a régi számom és nem vont le egyenleget. Most, hogy tudom, hogy létezik kihasználom a 100 perces szolgáltatást (Igaz, hogy csak 81 percet kaptam )
Amikor vettem a telót megkérdeztem az eladótól, hogy igaz-e, hogy akinek régi száma van, annak nem kell új SIM-et vennie és kap 1.000 Ft-ot. Azt mondta csak akkor, ha elegendő az adatforgalom. 3 év alatt nem gyűlt össze elég, hogy megkapjam a kedvezményt... (Örök pannonos vagyok ez a 4. számom...) -
rimbo
tag
Ezzel az akcióval, megint csak a SIM kártyák számát turbózzák fel. A SIM és belépési díj fejében kap az ember 600 percet, ami gyakorlatilag közel 20 ezer forint. Persze nem biztos, hogy letelefonálja az ember, de akkor is nagyon sok pénzt kap ingyen. Ahelyett, hogy ezt a régi előfizetők között osztanák szét.
-
MODERÁTOR
Ma bejött egy ügyfél, mondja ''Van valami akció, 100 perc ingyen kártyásoknak!'' Erre én: ''Á, dehogy! Az 1000 perc és előfizetéseseknek szól az ajánlat!''
Erre tessék. Még jó, h. naprakész v.ok!Xiaomi 13T
-
1430
senior tag
Ami a régi ügyfeleket illeti, májusban elhordoztam a 7 éves Pannonos számom. Miután elengedtek és aláírtam a szerződést a T-Mobile-nál, másnap felhívtak, hogy amennyiben maradok, kapok egy éven át havi 1000 Ft feltöltést! Kissé késő, addigra bonyolultabb lett volna visszacsinálni, illetve alapos megfontolás után dontöttem a számhordozás mellett, ennyi kevés lett volna, hogy megérje maradnom...
Próbáljátok ki a számhordozást, hátha ti is kaptok valamit!
[Szerkesztve]''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Alexios
veterán
énmeg egy hete vettem új telót kártyásan várhattam volna egy kicsit
-
niti
aktív tag
Én 250 ft bónuszt kaptam a hűségemért cserébe... Mondjuk egy olyan számra, amit fél éve már nem használtam. Ennek ellenére inkább szánalmasnak tartottam, minthogy örültem volna. Egy 2 éves telefonszám ezt kapja köszönetképp, egy új pedig 100 percet... Monjuk ott a hűségakció, ami megint nem ér túl sokat. 5000 ft kedvezmény 2 év után??? Háát, akkor inkább új kártyás simmel veszek telefont, legalább azt is le lehet beszélni. Meg a hozzá járó kedvezményeket.
-
Algieba
őstag
4 éve a hálózatban tartom a számomat. Nem hagytam lejárni, mindig utántöltöttem, akkor is, amikor éppen T-s évem volt. Erre meg, totál megfeledkeznek rólam.
Egyszer kaptam tőlük ajándékba 500Ft-t. Meg is leptek vele. Erre nem számítottam. Persze 500Ft nagyon kevés, hamar elfogyott.
Azon gondolkodok, hogy veszek egy simet a Vodánál is, és azt fogom használni. A Pannonos szám meg megy a húgomnak a 900Ft töltögetés miatt.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
balintka
addikt
Halála előtt mindig kicsit jobban van a beteg Viccet félretéve, tényleg jó kis akció ez is. Mondjuk amennyi pannonos ismerősöm van, nem tudnám felhasználni a 100 percet.
-
Algieba
őstag
Hát, na, igen. Az újaknak kedvez. Azért arra is törekedhetne, hogy az ügyfeleket megtartsa.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- További aktív témák...
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
- Asus ROG Zephyrus G14 Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB FHD+ 144Hz
- White Félkonfig/AM4/ Csak kártya kell bele.
- 8-magos 17-colos Asus Tuf Gaming laptop: GTX 1650 Ti // 16Gb ram // 512Gb SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest