Új hozzászólás Aktív témák
-
somodisoma
senior tag
Hát nekem nem ment együtt két DDR 400-as Twinmos RAM, mert az egyik kétolalas volt. Együtt csak 333-ban mentek. Kicseréltem a régit egyoldalasra, és lőn, most 440-en megy. Ugyanez lesz itt is. most megvettek a fasza RAM-ot, örülsz, hogy mellé raksz majd később egy másik csíkot, aztán rájössz, hogy ló**sz a seggedbe, mert nem mennek együtt. Na ezért nem örülök ezeknek a változtatásoknak.
-
somodisoma
senior tag
Szerintem az sok! 2 giga, ami most dukál, az 32k, azért már egy komolyabb alaplapt adnak. Aránytalanul drága a RAM. Meg 16-ért még nem egy életartam garisat adnak....
arról nem szól a hír, hogy így is teljesen kompatibilisek a csíkok egymással? Mondjuk ha nekem van egy régi modulom, és mellé rakok egy újat, akkor gond nélkül mennek? Vagy úgy lesznek, mint a DDR1-nél, hogy ha egymás mellé rakom az egyoldalast, meg két oldalast, akkor már nem mennek együtt rendesen! hiába ugyanakkora modulok. (És akkor még nem beszéltem arról, hogy duálba is mehetnének...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest